Avocadoproject
FoodHotspots

Het avocadoproject: avocado’s in de spotlight

Ik werd door één van mijn bootcampers geattendeerd op een heel leuk project, namelijk: het avocadoproject! De maand november is uitgeroepen tot maand van de avocado en laat ik daar nou toevallig heel gek op zijn! Ik vind werkelijk àlle recepten met avocado ontzettend lekker. Herinner je je deze smoothie bijvoorbeeld nog? Nog steeds één van mijn favorieten.

Avocadoproject

Het avocadoproject

Een avocadotram, restaurant en winkel

In Amsterdam vinden in de maand november diverse avocado-activiteiten plaats. Er rijdt een avocadotram door Amsterdam en ’s werelds eerste avocadorestaurant: The Avocado Show heeft haar deuren geopend in De Pijp. Je kunt hier niet reserveren, dus wij gaan er gewoon een keer naar toe en dan maar hopen dat er plek is. Zo niet, dan wachten we wel, want hier wil ik echt een keer lunchen!

De eigenaren van The Avocado Show merkten dat de populariteit van de avocado bleef groeien en openen daarom deze maand een avocadowinkel: ‘The Backstage’. In de winkel, schuin tegenover The Avocado Show in de Pijp, vind je straks alles op het gebied van avocado’s. Je kunt er onder andere eetrijpe avocado’s, olieën, kookboeken en kleding kopen.

GRATIS digitaal avocado kookboek

Wil jij niet wachten op een plekje bij The Avocado Show maar wil je zelf alvast aan de slag met lekkere avocado recepten? Dat komt goed uit! De World Avocado Organization heeft dit mooie digitale kookboek uitgegeven, dat door iedereen gratis gedownload kan worden.

Een ritje in de avocadotram, lekker eten bij The Avocado Show of zelf aan de slag met het avocado kookboek? Ik wens je veel avocado plezier!

Vanessa Emmel

 

 

Bron: foto: World Avocado Organization


Volg de World Avocado Organization via deze kanalen:

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner