Uitgelicht-LiveFun
Lifestyle

Heb fun in je leven!

Heb fun in je leven!

Sinds het afgelopen jaar ben ik heel wat mooie uitdagingen en ervaringen rijker.

Zo heb ik de top van de hoogste berg in Afrika, de Killimanjaro, in 3 dagen bereikt,  heb ik een meditatie cursus gevolgd en ben ik bezig met een instructeurs cursus voor de Wim Hof Methode (“The Iceman”). En omdat dat allemaal nog niet genoeg is, heb ik ook nog ‘even’ de Men of Steel Run van 14 kilometer getrotseerd, heb ik hangend aan een reuzevlieger boven de Italiaanse bergen Hang Gliding beoefend en heb ik óók nog geleerd te Kiten (lees: voornamelijk veel zeewater happen).

Midlife Crisis? Of simpelweg dankbaar voor een mooi en avontuurlijk leven?
Vooral vanwege de fysieke uitdagingen vragen mensen mij met regelmaat of ik in een midlifecrisis zit. Midlife Crisis…..ok… even googlen en Wikipedia raadplegen……uhm… nee…niet echt…Mijn keuzes worden niet gedreven door angst. Integendeel, ik heb mijzelf bevrijd van angsten en deze overwonnen. Ik ben nu 42, wat een hele mooie en dankbare leeftijd is. Inderdaad: smack in the middle of midlife (35-50)! Echter hier geen crisis te bespeuren hoor. Ik besef juist hoe mooi en waardevol het leven is. En deze uitdagingen geven het leven simpelweg meer fun en betekenis.

Ik ben blij met elke nieuwe dag, die begint als een wit A4-tje en die ik elke dag weer zelf mag inkleuren, tekenen, beplakken en versieren. Dat is toch fantastisch?! Natuurlijk is dat A4-tje niet altijd even mooi. Maar het is fijn te weten dat ik deze dan ’s avonds in de prullenbak kan gooien, om de volgende dag weer een nieuwe te mogen inkleuren, tekenen, beplakken en versieren!

Fabiana1

Ik besef hoe iets bijzonders schuilt in de dingen die op het eerste gezicht ‘alledaags’ lijken, zoals de zonsopgang, de sterren, het blije gezicht van mijn dochter, manlief die onverwachts kookt, yoghurt met verse vruchten, een spontane lach van een vreemde of een mooi gesprek.

Faabulousstuff is happening!
Ik houd mij al een poosje bezig met de science of happiness om positieve impact te creëren in -onder andere- het ondernemen. Ik begeleid en adviseer start-ups, ik geef brainstormsessies en sinds kort ben ik consultant voor Purpose Plus (P+). Happiness, fun, health, people & purpose… Er zijn veel coole ontwikkelingen rondom faabulousstuff gaande. Ik houd jullie op de hoogte. 🙂

Ik ben Faab... Aka Fabiana: Sportieve onderneemster & creatieveling... About me: https://youtu.be/JuYt7wcWzN8 Making the World more fun: www.Faabulousstuff.com Mijn persoonlijke blog waar ik mijn kwetsbare en authentieke ik blootgeef: www.faabulous.me

This article has 2 comments

 1. Wanda van Kempen

  Ik denk dat het eraan ligt dat we de 40 zijn gepasseerd. Ik heb mijn levensstijlen ook aangepast en het bevalt me goooooeeeeeeed! Angst is je grootste vijand dus ik heb hem gewoon de deur gewezen……doei doei…….Hello World!

  • Fabiana

   Hello Wanda van Kempen,

   Wat goed van je en moedig van je!
   Je angsten buiten de deur zetten is geen gemakkelijke taak. Uit eigen ervaring weet ik er alles van 😉

   Super cool, trots op je! Mooi!

   Uiteraard zijn bepaalde angsten zijn Okay;
   Deze waarschuwen je en houden je alert.
   Zorgen ervoor je dat je op juist moment snel en direct kan reageren in geval van gevaar.

   Een beetje angst gezonde spanning geeft, je scherp houd en je uitdaagt.
   Ik wens je nog mooie avonturen toe en bedankt voor je leuke reaktie 🙂

   Warme liefdevolle groet,

   Faab

Comments are now closed.
Banner