Healthy Snacks
Lifestyle

Healthy snacks voor bij het borreluurtje

Oh, wat is het weer lekker weer! Worden jullie daar ook zo blij van? Ik krijg meteen zin in terrasjes of lekker in de tuin borrelen en bbq-en. Met een lekker glas wijn of een cocktail. Slippertjes aan, zonnebril op en heerlijk genieten.

Bij een wijntje of een cocktail moet je natuurlijk ook wat eten anders stijgt het wel snel naar je hoofd zo in de zon hè?! Laten we nou net zo lekker gezond bezig zijn en we drinken al een wijntje dus die bitterbal en kaasblokjes kunnen echt niet! Tijd dus voor wat gezondere alternatieven, healthy snacks voor de heerlijke borreluurtjes met vrienden in het zonnetje.

Healthy snacks voor bij het borreluurtje:

  • Cherrytomaatjes met mozarella en basilicum op een prikkertje.
  • Gegrilde courgette belegd met tomatensalsa en een beetje hüttenkäse.
  • Groente stengels (paprika, bleekselderij, komkommer) met een dip van kwark, citroen, knoflook, dille, zout en peper.
  • Geroosterd zuurdesembrood met zelfgemaakte guacamole.
  • Gekookte grote garnalen die je een paar uurtjes heb laten trekken in een dressing van olijfolie, dille, peterselie, citroen, knoflook, peper en zout.
  • Sojaboontjes.

Zet meteen ook een grote kan water neer en fleur hem op met wat limoenen en munt of sinaasappel en rozemarijn!

Ik zeg: proost! Dat we maar een hoop mooie dagen mogen hebben.

Logo Gaby Cooks

 

 

Mijn naam is Gaby en ik ben de eigenaar van Gaby Cooks. Dit is ontstaan uit mijn liefde voor het koken èn mijn liefde voor een gezond leven. Ik houd van koken en iedereen houdt van eten. Niet iedereen heeft echter altijd zin of tijd om te koken- ik wel! Gaby Cooks maakt het voor iedereen mogelijk om lekker en gezond te eten, in plaats van een kant en klare maaltijd vol onzinnige toevoegingen in de magnetron te zetten. Ik gebruik eerlijke en verse producten voor gezonde avondmaaltijden die passen in een gezonde levensstijl!

Banner