Uitgelicht-Events
Lifestyle

Events november 2015

Events november 2015

Goudse restaurant week van 2 t/m 8 november
Tijdens de Goudse restaurant week kun je bij de aangesloten restaurants de mooiste menu’s nuttigen voor € 25,-

Crossing Border Festival van 12 t/m 17 november in Den Haag
Ben jij gek op literatuur, muziek, film en beeldende kunst? Ga dan naar het Crossing Border Festival in Den Haag. Tijdens dit evenement zoeken schrijvers, dichters, muzikanten, filmers en artiesten steeds weer naar buitengewone combinaties. Crossing Border heeft een groot aanbod aan optredens op verschillende podia.

Lezing Feminine Power in Life, Love & Business op 15 november in Zoetermeer
De transformerende Lezing Feminine Power in Life, Love & Business is speciaal voor bewuste vrouwen die àlles uit het leven willen halen. En echt verschil willen maken. Die inspiratie en tips kunnen gebruiken omdat ze ergens ‘vast zitten’, of geloven dat er méér mogelijk is voor hun leven. En vanuit hun vrouwelijke kracht – de kracht van hun onderbuik – leiding willen geven aan hun eigen leven; zakelijk en privé.

Bourgondisch Breda van 19 t/m 22 november
De Grote Kerk van Breda wordt omgetoverd tot een groot culinair smulfestijn. Heerlijk 4 dagen als een Bourgondiër eten en drinken. Neem een kijkje op de Facebook-pagina voor meer informatie.

Body Treat Experience een cadeautje voor jezelf op 22 november in Zoetermeer
Hoe vaak zeggen we het niet tegen elkaar, wat gaat de tijd snel, de weken vliegen om en ik kom totaal niet aan mezelf toe. Het is tijd om daar verandering in aan te brengen. Quality time voor jezelf! Geef jezelf een heerlijke Body Treat Experience cadeau.

Een middagje voor jezelf!

 • Stoelmassage
 • Tarot kaarten/ psychometrie
 • Smoothen your life met smoothies
 • Actieve meditatie
 • Vitaliteitscan
 • Borrelen met heerlijke hapjes en drankjes
 • Goodiebag

Swan Market in Rotterdam op 22 november
Swan Market is een lifestyle markt, waar een erg divers creatief aanbod te vinden is. Handgemaakte sieraden, accessoires, fashion, vintage, kids items, betaalbare kunst en toffe interieur items worden aangeboden door de creatieve deelnemers van Swan Market. Naast al het shop-plezier word je verwend met (h)eerlijk eten & drinken, aangeboden door authentieke Food trucks en live muziek van zowel opkomende als gerenommeerde artiesten.

Girls night out bij Madestein op 24 november
Zin om lekker een avondje met vriendinnen uit eten te gaan en te shoppen ga dan naar de girls night bij restaurant Madestein. Vanaf 18.00 uur zijn de deuren geopend om lekker te shoppen bij de leuke stands. En vanaf 19.00 uur start het diner. Tussen de gangen door zien we de leukste collecties voorbij komen met een modeshow. Als je wilt kun je na afloop de items kopen die je tijdens de show voorbij hebt zien komen.

Red Bull Knock Out op 28 en 29 november op Scheveningen
Na drie eerdere edities van de Red Bull Knock Out in 2006, 2007 en 2008, is het strand van Scheveningen in 2015 opnieuw het decor van de zwaarste en grootste motorcross strandrace ter wereld. De riders hebben lef, uithoudingsvermogen en snelheid nodig om de Red Bull Knock Out te halen. Welke motocrosser blijft het langst overeind en haalt de finish?

Foodfestival Amsterdam op 26 t/m 29 november
Van 26 tot en met 29 november wordt de monumentale Europahal van RAI Amsterdam omgetoverd tot een foodwalhalla met 70 foodtrucks en diverse pop-uprestaurants. Laat je verrassen door specialiteiten uit alle windstreken!

Programma:

 • DO 26 november: 17:00 – 22:00 uur | Openingsavond
 • VR 27 november: 17:00 – 23:00 uur | Thank God It’s Friday
 • ZA 28 november: 12:00 – 23:00 uur | Family Day
 • ZO 29 novemver: 12:00 – 21:00 uur | Lazy Loungey Sunday

Biologische braderie op 28 november op Kijkduin
Op de biologische braderie kan hier veel meer dan alleen maar biologische groenten, fruit en kaas kopen. Je kunt hier je boodschappen doen voor thuis, bijzondere cadeautjes vinden, nuttige en duurzame producten kopen, heerlijk biologisch eten en alleen of met vrienden en familie een inspirerende dag beleven.

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner