Lifestyle

Gaby Cooks menu week 4

Hebben jullie wel eens een ‘Kapsalon’ gegeten? Ik niet en ik ga dat ook nooit doen haha, maar ik heb wèl de healthy variatie gemaakt en die is me toch lekker! Deze staat dinsdag op het menu. Bekijk snel de rest van het menu voor week 4.

Als je graag iets wilt bestellen doe je dit via de website van Gaby Cooks.

Let op: bestellen kan tot 10.00 uur op de dag van de gewenste maaltijd!

Ik kook op maandag, dinsdag en donderdag.


Maandag 23 januari

Volkoren spaghetti met tomaten/gehaktsaus en salade of volkoren spaghetti met tomatensaus en salade (vegetarisch).

Klik hier om te bestellen!

Dinsdag 24 januari

Healthy Kapsalon van zoete aardappel en kippendijtjes of healthy Kapsalon van zoete aardappel en vegetarische shoarma (vegetarisch).

Klik hier om te bestellen!

Donderdag 26 januari

Gegrilde zalm met soja en gember, groente frietjes en broccoli of veggie quiche van tempeh, courgette, champignons en geitenkaas met salade (vegetarisch).

Klik hier om te bestellen!

Gaby Cooks

Mijn naam is Gaby en ik ben de eigenaar van Gaby Cooks. Dit is ontstaan uit mijn liefde voor het koken èn mijn liefde voor een gezond leven. Ik houd van koken en iedereen houdt van eten. Niet iedereen heeft echter altijd zin of tijd om te koken- ik wel! Gaby Cooks maakt het voor iedereen mogelijk om lekker en gezond te eten, in plaats van een kant en klare maaltijd vol onzinnige toevoegingen in de magnetron te zetten. Ik gebruik eerlijke en verse producten voor gezonde avondmaaltijden die passen in een gezonde levensstijl!

Banner