Schoonheidssalon Marija Nanninga
HotspotsWellness

Schoonheidssalon Marija Nanninga

“Druk, druk, druk!” is tegenwoordig het antwoord dat je krijgt als je aan iemand vraagt hoe het gaat. We rennen, vliegen, vallen, opstaan om snel weer door te gaan. Ook ik doe dat en zo aan het einde van het jaar kom ik mezelf tegen en moet ik een pas op de plaats doen. Om die reden is mijn gouden voornemen om mezelf eens wat vaker in de watten te laten leggen en af en toe een behandeling te boeken bij een schoonheidssalon. Puur Uit Liefde Voor Mezelf!

In de watten laten leggen (deel 1)

Zo genoot ik recentelijk van een ontspanningsmassage van een uur. Heerlijk, even een uur liggen met mijn ogen dicht en helemaal ontspannen. Ik werd gemasseerd door Pascalle Koopmans van Schoonheidssalon Marija Nanninga. Deze prachtige schoonheidssalon vind je in Zoetermeer op de Ierlandlaan. Alles ziet er keurig uit en is tot in de puntjes verzorgd.

Je kunt naast een massage of beauty behandeling zelfs ook een beautydag boeken. Je hebt drie verschillende beautydagen: zilver, goud en diamant. Je wordt, afhankelijk van het soort dag dat je kiest, 4, 6 of 7 uur helemaal in de watten gelegd. Bij binnenkomst krijg je Italiaanse koffie  of verse muntthee met wat lekkers, kun je gebruik maken van de stoomcabine en de infrarood sauna. Verder krijg je verschillende behandelingen, afhankelijk van je keuze. Het is op en top genieten om samen met je partner, vriendin of moeder eens helemaal lekker te ontspannen en te genieten.

Schoonheidssalon Marija Nanninga

December-aanbieding bij Schoonheidssalon Marija Nanninga

Geniet deze maand extra met de speciale aanbieding! Kom je met twee personen voor een heerlijke ontspanningsmassage? Dan betaalt de tweede persoon slechts de helft van de prijs – dit is inclusief koffie of glaasje bubbels voor jullie allebei.

Kijk voor meer informatie op de website van Schoonheidssalon Marija Nanninga.

Ik kan je verzekeren, het is echt de moeite waard. Ik ben fan!

Liefs, Vanes

 

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner