DrinksFoodHotspots

The Tea Lab

The Tea Lab in Rotterdam

Als je een echte theeleut bent moet je hier een keer naar toe gaan: The Tea Lab in Rotterdam. Je kunt hier terecht voor thee, koffie, homemade taartjes, lunch en natuurlijk een High Tea.

Op een vrijdagmiddag heb ik met een vriendinnetje afgesproken om eens lekker te gaan lunchen. “Kom,” zegt ze, “we gaan naar The Tea Lab dat vind jij echt een heel leuk tentje.”

Ik rijd richting Rotterdam en ik vind het altijd zo druk autorijden in Rotterdam! Dan kom je aan op die enorme rotonde en dan moet je heel goed opletten dat je op de juiste baan zit anders mis je de afslag. En dat gebeurde natuurlijk ook. Dan maar even een extra rondje en hop, de goede kant op.

Parkeren kun je het beste in de V&D garage doen, vanuit hier loop je er zo naar toe.

Bij binnenkomst voelde ik al gelijk een hele relaxte huiselijke sfeer, echt zo’n gezellig thee en koffie tentje met een industriële inrichting. Je kunt lekker hangen in de banken of aan een grote tafel gaan zitten waar je dan met meer mensen aan zit, of zoals wij deden gewoon aan een tafeltje voor twee personen. Zo konden we op ons gemak bijkletsen.

TheTeaLab03

(Foto: www.thetealab.nl)

Eerst maar eens even in de kaart kijken wat we gaan drinken. Nou echt zoveel verschillende theetjes, ik kan gewoon niet kiezen! Voor ieder wat wils. Je kunt kiezen tussen classics, zoete thee, fris en fruitig of een warme en kruidige thee. Ik koos voor een warme en kruidige thee, de Monkey Business. Dit is een groene thee met banaan, citoengras en een beetje gember. Naast de thee namen we een salade, de grilled veggies en geitenkaas salade. Een heerlijke salade van verse ingrediënten. Ook kun je kiezen uit verschillende broodjes, tosti’s, soepen en yoghurt.

Het bleef natuurlijk niet bij één thee, ik heb ook nog een verse kruidenthee genomen. Dit is met verse munt, gember en sinaasappel. Thuis drink ik altijd verse thee, maar dan alleen met gember of munt. Je kunt natuurlijk ook schijfjes sinaasappel erin doen. Wat een lekkere smaak en wat een feestje maak je er dan van!

Zoals de meeste van jullie wel weten ben ik dol op sapjes en smoothies. Laten ze hier nou de Juicegirls hebben met juices op de kaart. Ik ging voor de stamina juice, want deze paste tenslotte bij de kleur van mijn nagellak, hahaha! Nee hoor, die vind ik natuurlijk gewoon lekker. Er zitten bietjes, wortel, sinaasappel en lime in. Mijn vriendin koos voor de detox juice met spinazie, komkommer, appel, gember, munt en lime.

TeaLab02

Al met al een super tentje met heerlijke theetjes, juices, salades en homemade taartjes. Echt een aanrader om een keer heen te gaan.

Ga naar de website

 

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner