Peaches & Cream Zoetermeer
FoodHotspots

Peaches & Cream Zoetermeer

Heb je zin in een kopje koffie met een lekker taartje erbij? Wil je lekker lunchen? Ga dan naar Peaches & Cream Zoetermeer. Naast de koffie en de lunch kun je er in het weekend ook terecht voor een heerlijk diner. Peaches & Cream is gelegen in het winkelcentrum de Vijverhoek op de van Stolberglaan 35 in Zoetermeer.

Peaches & Cream in Zoetermeer

In juli 2015 hebben moeder en dochter de stap genomen om hun eigen zaak te beginnen en op 26 augustus van dat jaar opende Peaches & Cream haar deuren. Vanaf het moment dat je binnenkomt voel je je er gelijk op je gemak. Een fijne gezellige sfeer, moeder en dochter zijn super vriendelijk en wat ziet het interieur er gezellig uit! Voor de lunch heb je ruime keuze uit broodjes, soep of salades. Ook maken ze luxe broodtaarten die je gesneden in 8 punten in taartdozen mee kunt nemen. Je kunt ze zelfs laten bezorgen. De broodtaarten worden rijkelijk belegd met diverse ingrediënten.

Daarnaast worden er ook thema avonden gehouden. Zoals een oer-Hollandse avond. Tijdens deze avond wordt er een uitgebreid Hollands verrassingsdiner geserveerd met Hollandse muziek. Houdt de site in de gaten wanneer er weer een thema avond plaats vindt.

Bezoek de website

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner