Utsukusy Schoonheidssalon
BeautyHotspots

Utsukusy Schoonheidssalon

Sinds twee maanden heb ik er een favoriete hotspot bij. La Caldera in de Keizerstraat in Scheveningen. Vanaf het moment dat je de winkel binnen loopt voelt dit als een cadeautje aan jezelf. Wat een fijne sfeer, wat een lieve mensen, mooie edelstenen en heerlijke wierook. Helemaal achterin vind je Utsukusy Schoonheidssalon waar je schoonheidsbehandelingen en massages kunt boeken.

Shashimi behandeling

Ik heb de Shashimi behandeling geboekt. Dit is een uitgebreide ontspannende behandeling van 1,5 uur die gericht is op de reiniging en verzorging van de huid. De huid krijgt een dieptereiniging en wordt gevoed met een ampul, crème, serum en masker. Het lichaam wordt gemasseerd met speciaal afgestemde oliën. De behandeling was echt fantastisch. Je merkt dat de behandeling niet een routine klus is maar dat deze echt met volle aandacht en liefde wordt gegeven. Per persoon wordt er gekeken wat voor jou en jouw huidtype het beste is.

Utsukusy Schoonheidssalon

Bij alle behandelingen werken ze met de Utsukusy schoonheidsproducten. Deze producten zijn 100% natuurlijk, ecovriendelijk en uitgebreid (dierproefvrij) wetenschappelijk getest.

Esplendor ritueel

Een paar weken geleden heb ik een pakket meegekregen met allemaal schoonheidsproducten van Utsukusy: Het ‘Esplendor ritueel‘. Deze ben ik elke dag aan het uitproberen. Eerst start ik met het reinigen van mijn huid. Dit doe ik met de Bijin facial cleansing. Als ik deze opbreng masseer ik rustig de cream in. Dit laat ik een paar minuten goed intrekken en daarna dep ik het af met een washandje. Vervolgens ga ik met de Roll-on gommer langs al mijn lijntjes en rimpeltjes. In de Roll-on gommer zit Vitamine A, E en F. Dit voorkomt de vorming van nieuwe lijnen en vermindert de diepste bestaande rimpels. Daarna breng ik Esplendor Serum 1 op. Dit is voor een rimpel opvullende werking en geeft een jeugdige uitstraling. Als laatste breng ik Esplendor Serum 2 op. Dit is voor een ontstekingsremmende werking en is tevens antibacterieel. Het geeft een liftend effect, perfect om huidverslapping te voorkomen.

Ik doe het Esplendor ritueel nu een aantal weken, merk dat mijn huid er mooi glad uit gaat zien en ook steviger aan voelt. Maak een afspraak bij Utsukusy Schoonheidssalon, laat je in de watten leggen èn ontdek welke producten goed zijn voor jouw huidtype. Ik kan het je absoluut aanbevelen!

Kijk op www.utsukusy.nl voor uitgebreide informatie over de producten en behandelingen.

Liefs, Vanes

Utsukusy-4

 

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

This article has 4 comments

 1. Florence

  Ik gebruik de producten van Utsukusy ook al een tijdje..Heerlijk zijn ze he? Zou nu niets anders meer willen.. Zeker de moeite waard om een keer te proberen 🙂

  • Vanessa

   Hoi Florence,

   De producten zijn echt fantastisch. Echt een cadeautje voor jezelf.

   Liefs, Vanes

 2. Ilona

  Hartstikke leuke blog Vanessa! Het doet ons goed dat je de winkel en de salonbehandeling als liefdevol ervaart en wat heerlijk dat je effect hebt van de Utsukusy producten!

  • Vanessa

   Dankjewel Ilona,

   Ik kom graag weer bij jullie terug in de winkel. En de producten zijn heerlijk! Op en top vrouw voel ik mij.

   Liefs, Vanes

Comments are now closed.
Banner