Café du Midi
FoodHotspots

Café du Midi

Als iemand aan mij vraagt om samen te gaan lunchen ga ik heel graag naar Café Du Midi. Wat een fijn restaurant gelegen op Buitengoed de Uylenburg. Als je van wandelen houdt kun je door het natuurgebied Bieslandse Bos en het Delftse Hout een mooie wandeling maken en afsluiten met een kopje koffie/thee of warme chocolademelk.

Café du Midi

Bij Café Du Midi kom je echt even los van de drukte en stress van de stad. Hier kun je je hoofd legen en ontspannen. Binnen krijg je echt een huiselijk gevoel, dit komt door het interieur. Wat een beetje ‘oubollig’ is, maar daardoor juist heel erg knus. De bediening is altijd heel vriendelijk en behulpzaam. Ik word er altijd heel goed geholpen.

Café du Midi

Buiten is er een gezellige tuin met terras. Vanaf het terras kijk je uit op de rondscharrelende kippen en de geiten in de wei. De gerechten die geserveerd worden zijn regional en biologisch. Je proeft dat alles vers en puur is. Voor het biologische rund- en lamsvlees werken ze samen met Hoeve Biesland. En voor het brood gaan ze naar Bronswijk BuytenDelft.

Café du Midi

De laatste keer dat ik hier met mijn nichtjes geluncht heb, namen wij de vegetarische omelet met pinda’s, paksoi, gefrituurde tempeh, champignons en noten-chilidip en ook de ham/kaas ‘Tosti du Midi’ met 6-granen bruin brood. Dit kan ik je zeker aanraden!

Café du Midi

Bij Café Du Midi kun je terecht voor een ontbijt, kopje koffie, lunch, borrel of diner. Mijn advies is om wel van te voren te reserveren, want het is er altijd druk.

Liefs, Vanes

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner