Uitgelicht-HartBeach
BuitenlevenHotspots

Hart Beach Scheveningen

Life is a rollercoaster… Wow! en wat voor eentje… Een geweldige te gekke rideMooi, spannend, uitdagend, bijzonder en verassend met onverwachte wendingen… En ook heftig:  flinke salto’s, loops, kurkentrekkers uiteraard met volle snelheid…

Hoe belangrijk het is af en toe uit te stappen en op adem te komen om bij te tanken en niet misselijk te worden?!  Als ik zelf de rollercoaster te heftig vind en even die time out nodig heb, ga ik graag het water op, in of onder 😉

Water geeft mij rust.. laat alles heerlijk van mij afglijden…  Dit laatste blijkt te kloppen; onderzoek toont aan dat water bij mensen niet alleen lichamelijk maar óók geestelijk schoonspoelt.

Dat klinkt mij als echte waterliefhebber als muziek in de oren. Ik hou van kiten, surfen, zwemmen en natuurlijk van mijn heerlijke (vaak koude!) douche.

Dat lees je goed: koude douche! Kou weerhoudt mij namelijk nergens van. Integendeel zelfs (binnenkort hierover meer). Sterker nog: ik ga daarom liefst in deze periode naar de zee en sla zo meerdere vliegen in één klap! Ik vind het namelijk ook heel fijn dat het in de winter of ’s ochtends absoluut niet druk is. Zo kom ik tot rust en kan ik mijn verstand even helemaal op nul zetten.

Het genieten begint al met het wandelen van mijn auto naar het strand en ik in de verte mijn favoriete tentje zie; Hart Beach op het strand van Scheveningen. Zo’n fijne plek!

Hart-Beach-2

Daar, waar ik als de tijd het toelaat, altijd een surfje en duikje kan doen en indien ik niks bij mij heb, er altijd wel iets te huren is. Waar de esspresso of verse muntthee klaar staat zodra ik gespot ben en waar ik mezelf lekker verwen en de heerlijke gerookte home made chicken salade of sandwich neem.

Hart-Beach

Dàt is Hart Beach voor mij.

Even een momentje uit liefde voor mezelf.. als die rollercoaster soms nèt even te veel loopings maakt.

Cheers!

Ook benieuwd naar deze toffe plek? Check de website van Hart Beach voor openingstijden en overige info.

(Foto’s: www.hartbeach.nl)

Ik ben Faab... Aka Fabiana: Sportieve onderneemster & creatieveling... About me: https://youtu.be/JuYt7wcWzN8 Making the World more fun: www.Faabulousstuff.com Mijn persoonlijke blog waar ik mijn kwetsbare en authentieke ik blootgeef: www.faabulous.me

Banner