Yoga studio Bindi, Amersfoort from Ping Media on Vimeo.
HotspotsWellness

Bindi Yoga Amersfoort

Ik zit op yoga. Sinds een aantal maanden ga ik één ochtend in de week naar de yoga studio om mezelf te ‘resetten’. Want zo voelt de Anusara Yoga les die ik volg bij Bindi Yoga in Amersfoort. Op slechts een steenworp afstand van waar ik woon dus ik kan zó in mijn yoga-pakje op de fiets naar de les. Ideaal! Je kunt overigens voor veel meer dan alleen maar yogales terecht bij Bindi. Ook voor massages, yoga-benodigdheden, workshops, therapie en lekker eten en drinken ben je hier aan het juiste adres.

Bindi-Yoga-3

(H)eerlijk eten

Bij Bindi heerst altijd wel een gezellige ‘huiskamer-sfeer’. Na de les drink ik vaak nog een kop thee (en eet ik koekjes want die staan, net als de thee, altijd klaar) en praat ik nog wat na met andere mensen die ook de Anusara les volgen. Het is dan vlak voor de lunch en ik zou daar ook prima kunnen blijven zitten om een maaltijd te bestellen in het Bindi Café. Ik hoef er niet eens na te denken over wat ik er wel of niet bestel, want alles wat daar bereid wordt is veganistisch en past dus bij mijn leefwijze.

Bindi Yoga

Zeven dagen per week

Er wordt op elke dag van de week les gegeven in allerlei soorten yoga. Ik volg zelf elke week dezelfde les omdat die les voor mij precies goed is. Wil je afwisselen en verschillende lessen volgen? Dat kan. Net wat jij wilt. Bindi heeft trouwens ook een heel leuk winkeltje waar je yogakleding en -matjes kunt kopen en waar ook prachtige handgemaakte sieraden en andere leuke en mooie kado-artikelen verkocht worden.

Doe jezelf een plezier en ga gewoon eens langs! Schrijf je in voor een yogales, boek een massage of ga er een lekkere veganistische maaltijd eten. Je vindt Bindi Yoga op de Bergstraat 6 in Amersfoort.

(Foto’s en filmpje: Bindi Yoga)

Ik ben Marit. Ik ben een creatieve, vrije geest met een liefde voor communicatie: geschreven, gesproken, digitaal, op papier en vooral ook 'live'.

Banner