Barista Café
DelicatessenDrinksHotspots

Barista Café in Gouda

Aangezien ik binnenkort in Gouda ga wonen ben ik alvast alle leuke plekjes aan het ontdekken. Zo kwam ik spontaan op een maandagmiddag bij het Barista Café aan de Kleiweg terecht. Wat een leuk café met een fijne sfeer. De visie van Barista Café vind ik ook helemaal geweldig. Iedereen is tegenwoordig vaak gehaast, we hebben weinig tijd voor onszelf en voor elkaar. Zij moedigen je aan om jezelf dat moment juist wel te gunnen en te genieten van een lekker kopje koffie, vers gemaakte smoothie, sandwiches en borrelhapjes.

Koffie, lekkernijen en nog veel meer

Het doel van van Barista Café was om een plek te creëren waar het ambacht van koffie maken en de huiselijke sfeer samen komen. Nou ik kan je vertellen dat is gelukt. Ze hebben een breed assortiment aan koffie met de perfecte kwaliteit.

Ze zijn 7 dagen in de week geopend en je kunt er al terecht vanaf 9.00 of 10.00 uur voor een traditioneel ontbijt, compleet met croissantje, kaneelscone, kleine yoghurt en een koffie of thee naar keuze. Als je naar binnen loopt staat er op de bar verschillende vers gebakken taart zoals appeltaart of carrot cake.

Barista Café

Bij het café is een terras en omdat het een prachtige herfstdag was met een zonnetje konden we hier heerlijk zitten. De lunchkaart is uitgebreid van sandwiches, salades tot aan small bites. Ik heb een sandwich geitenkaas genomen met een chai latte. De volgende keer dat ik ga kom ik voor de borrel en hoop ik dat ik weer neer kan ploffen op het terras in de zon, alhoewel het binnen ook heel leuk is.

Ik zeg aanrader! Zeker een keer heen gaan als je een dagje gaat shoppen in Gouda.

 

 

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner