Health

Triceps dip

De Triceps dip is een oefening voor de triceps. Maar wat zijn triceps? De triceps bevinden zich aan de achterkant van je bovenarmen. Door de dames ook wel ‘de kipfilets’ genoemd, want voor veel vrouwen is dit vaak een opslagplaats voor vet. Daarom is het extra belangrijk om de triceps te trainen. Getrainde triceps kunnen namelijk zorgen voor mooie en strakke bovenarmen.,

  1. Ga op een bank/stoel zitten met de handen naast je.
  2. Plaats de handen op de bank/stoel en verplaats je voeten naar voren. Je kan je knieën gebogen houden. Als je het zwaarder wilt maken strek je je benen helemaal uit.
  3. Je ellebogen wijzen naar achter en je schouderbladen druk je naar elkaar toe.
  4. Zak door je arm tot deze ongeveer 90 graden gebogen zijn.
  5. Kom weer omhoog door de armen te strekken.
  6. Hier doe je 10 herhalingen van.

Veel succes!

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner