Blog-Vanessa-4
Health

Buiten sporten in de herfst

Buiten sporten in de herfst

Vrijdagochtend 2 oktober.. Het is donker als ik op sta. “Bah!” denk ik. “Hier ben ik toch nog helemaal niet aan toe?!” Het is zo donker en koud… Als je nu ‘s ochtends naar buiten loopt voel je echt de overgang van zomer naar herfst.

Snel opschieten en richting Den Haag voor een personal training.

De training start om 07:30. Gelukkig begint het al licht te worden en kunnen we de training starten in het licht. Ik vind het altijd zo’n enorme omschakeling van de zomer naar de herfst. Ik hou echt van de zomer. Heerlijk lang licht en die warme zon op je huid. Nu wordt het al weer sneller donker en wordt het ook kouder.

Na de personal training heb ik nog een bootcamp training op het programma staan. Wij trainen iedere vrijdagochtend om 09:15 uur in Clingendael. Wat een heerlijk moment is dit elke week weer. Zo fijn om op deze manier je weekend in te gaan!

Blog-Vanessa-6

Het park is zo mooi, het is prachtig in alle jaargetijden. Je kijkt je ogen uit. Er zijn zoveel mooie plekjes om te sporten. Iedere vrijdagochtend doen we weer een andere route en alles wat we tegen komen maken we gebruik van. Bomen, bruggen, bankjes, heuveltjes, speeltuin en boomstammen. Geen één les is hetzelfde en dat maakt het zo leuk. En wat is het dan genieten als je daar staat in het herfstzonnetje met zoveel moois om je heen. Zo’n moment in het park daar word ik heel gelukkig van en dan kan ik er weer de hele dag tegenaan.

Blog-Vanessa-5


Een aantal quotes van de sporters:

“Als je eenmaal buiten gaat sporten wil je nooit meer binnen sporten.”

“Dit is het mooiste moment van de week.”

“Het is zo fijn om buiten te sporten met de fluitende vogeltjes op de achtergrond.”

“Wat krijg ik hier een energie van. Ik voel me helemaal happy!”


Blog-Vanessa-3

Als ik de sporters dan zie zwoegen, maar aan de andere kant ook zie genieten en ik kijk eens om mij heen dan ben ik allang vergeten dat ik vanochtend dacht: “Bah, wat is het koud en donker.” Nu kan ik alleen maar zeggen: “Wat is de herfst toch mooi!”

Blog-Vanessa-1

 

Liefs, Vanes

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

This article has 1 comment

  1. Henk

    Die foto’s van de dag daarna waren ook prachtig!

Comments are now closed.
Banner