Lauren Skincare
Beauty

Huidverzorging

Een nieuw jaar een frisse start, met goede voornemens… We zitten alweer in half januari en ik hoop natuurlijk dat iedereen zijn goede voornemens volhoudt. Zelf vind ik dat als je aan iets nieuws wilt beginnen of juist ergens mee wilt stoppen dat je dat gewoon moet doen- of je nou wel of niet aan een nieuw jaar begint. Ik ben zelf nu ruim 5 jaar bezig met mijn eigen bedrijf en keuzes maken of risico’s nemen is voor mij een daily issue. Soms moet je het gewoon doen als je gevoel dat zegt, anders weet je nooit of het iets had kunnen worden. En lukt het niet dan neem je de ervaring mee in je volgende keuze en kun je er weer wat van leren.

Zo.. dit gezegd te hebben wil ik nu mijn top 5 favoriete huidproducten met jullie delen! Klanten in de salon en mensen om mij heen zijn vaak nieuwsgierig naar welke producten ik zelf gebruik voor mijn huidverzorging. In mijn vorige blog legde ik uit dat iedere huid anders is dus niet iedereen kan de zelfde crème gebruiken. In de salon kunnen we je daarom advies geven voor welke crème het beste bij je past.

Lauren Skincare

My favorite 5:

1: Super foodies clam cleansing face oil

Dit product is echt mijn verslaving. Als je de geur eenmaal geroken hebt wil je niks anders meer gebruiken, de zachte olie verwijdert make-up en voelt echt aan als een cadeautje voor je huid. De olie bevat onder andere Matcha, macadamia olie en tomaten extract.

2: De essential cocktail Soothing

Dit is ook weer een olie, alleen dit gebruik je als een serum. Dit serum werkt super tegen fijne lijntjes en hydrateert de huid. Dit product bevat rozenolie, geraniumolie, citroenolie, arganolie en jojoba.

3: Ageless cream

Een heerlijke anti-aging crème boordevol natuurlijke en actieve nutriënten. Deze crème bevat Schizohylan, dit is een extract dat afkomstig is van paddenstoelen dat de opbouw van collageen stimuleert. Dit is mijn favoriete dag/nachtcreme, ik ben gek op de zoete geur van dit product. Je kent vast wel dat gevoel van Oooh…dit ruikt zo lekker dat ik het wel zou willen opeten, nou dat gevoel krijg ik bij deze creme love it! En mocht je per ongeluk iets in je mond krijgen, alle producten van Oolaboo zijn veilig en natuurlijk, dus geen zorgen!

4: Skin Superb balm

Dit is een getinte dagcrème met een natuurlijk spf 10. Omdat ik een vochtarme huid heb gebruik ik deze crème voor over mijn dagcrème, dus als extraatje. Ook vind ik het super fijn dat de crème een kleur heeft, zo hoef ik alleen nog wat rouge op te doen en ben ik klaar voor de dag! Als je een vette/gecombineerde huid heb kun je dit product als dagcrème gebruiken na dat je je huid hebt gereinigd.

5: Super foodies velvet hand lotion

Dit product gebruik ik voor dat ik ga slapen en tussendoor als ik overdag aan het werk ben. De hand lotion heeft de zelfde heerlijke geur als de Super foodies cleansing face oil, dus je begrijpt dat dit ook weer bij mijn lijstje (goede) verslavingen is toegevoegd. Ik ben zelf allergisch voor parfum en kan daarom veel handcrèmes niet hebben. Gelukkig bevatten de producten van de Super foodies lijn helemaal geen parfum, dus ik kan de hele dag met een gerust hart smeren.

We hebben in de salon nu een leuke actie: bij aankoop van twee Oolaboo producten ontvang je een gratis hand lotion 100ml twv. 30.50 euro.

Lauren Skincare

In de spotlight:

New! Ageless hydra energizing facial mist is een uiterst hydraterende, opvullende, ultrazachte en kalmerende mist. Verfijnt de structuur van de huid, door het opvullende vermogen, dankzij hyaluronzuur. Verhoogt de weerstand en de natuurlijke beschermlaag van de huid en zorgt tevens voor het transport van werkstoffen diep in de huid. Geschikt voor alle huidcondities en speciaal aanbevolen voor een huid met fijne lijntjes welke, vochtarm of gevoelig. Je gebruikt deze mist na je reiniging, maar het kan ook gebruikt worden na het aanbrengen van je make-up.

Mijn naam is Lauren Purvis, eigenaresse van Beauty By Lauren in Den Haag. Al vijf jaar run ik met veel plezier en passie mijn beautysalon! “Lief zijn voor je huid” dit geef ik al mijn klanten mee, je moet er tenslotte heel je leven mee doen…. Goed zorgen voor je huid vinden veel mensen lastig, ik krijg regelmatig vragen als; wat is nou het beste voor mijn huid? welke crème moet ik gebruiken? hoe reinig ik mijn huid ?…Daarom kunnen jullie nu de juiste tips en tricks om the perfect skin te krijgen vinden op mijn blog!

Banner