Health

Squats! Omdat ze zo goed voor je zijn.

Squats zijn een super effectieve manier om veel spieren in één keer te trainen. Met squats train je met name de grote spiergroepen. Denk aan je benen (quadriceps, hamstrings, bilspieren, kuiten) en je core. Om de uitvoering goed te doen kun je gebruik maken van een bankje.

Wat ga je doen:

  1. Start vanuit een staande positie en plaats je voeten iets wijder dan schouderbreedte.
  2. Span je buikspieren aan door je navel naar binnen te trekken. Blijf recht vooruit kijken.
  3. Buig door je knieën tot 90 graden en kom weer omhoog. Bij het door je knieën buigen breng je je billen naar achteren.
  4. Doe 3 setjes van 10 herhalingen.

Veel succes!

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner