Health

Full workout

Vandaag doen we een full workout; een serie met verschillende oefeningen achter elkaar. Alle oefeningen doen we 30 seconden lang met steeds 10 seconden rust tussen de oefeningen. 

  • High knees running in place
  • T-twist
  • Squat
  • Push up
  • Lunges
  • Plank

High knees:
Een hartslagverhoger. Je knieën trek je om en om tot heuphoogte omhoog.

T-twist:
Je staat in een plank en draait in een side plank. Goed voor de core stability en als opwarmer voor de schouders.

Squat:
Je gaat zitten op een denkbeeldige stoel en je staat weer op. Goede oefening voor de bil- en beenspieren.

Push up:
Je staat op je handen in een plank op je voeten of op je knieën. Je laat je in een rechte lijn tot vlak boven de grond zakken. Je ellebogen gaan iets naar achter, waardoor je je schouders beter stabiliseert. Goed voor je core en je krijgt er hele sterke armen van.

Lunges:
Je stapt naar voren en je achterste knie gaat richting de grond. Je stabiliseert door goed je dwarse buikspieren aan te spannen. Die kun je voelen als je je handen in je zij doet.

Plank:
Je staat op je handen en je voeten of knieën en je rug is in 1 rechte lijn met je schouders.

We doen twee rondes achter elkaar. Succes!

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner