21 days
Health

21 Days Feel Good, Eat Healthy

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Joepie!  De lente en de zomer komen eraan! Het zonnetje gaat weer schijnen en de temperatuur gaat omhoog. Oh, wat is dat heerlijk!

De afgelopen maanden hebben veel mensen de meeste tijd thuis doorgebracht. Gezellig met kaarsjes aan en een dekentje op de bank. Heerlijk warm binnen, lekker cocoonen. Je merkt in de koudere periode dat je lichaam vraagt naar ander eten. En dan vooral allemaal lekkere dingen zoals kaas en toastjes bij je wijn of chocolade bij je thee.

Nu de zon weer gaat schijnen gaan we weer naar buiten en willen we die paar kilo’s die we erbij hebben gegeten er voor de zomer toch wel af hebben. Tja dat jurkje of dat truitje met korte mouwen staat dan toch iets mooier en je voelt je nèt wat lekkerder.

Veel mensen die bij mij sporten, zijn al een flink eind op de goede weg. Zij trainen een paar keer per week, letten goed op hun voeding, maar vinden vooral de variatie in gerechten erg lastig. Daarom gaan wij vanaf 20 maart starten met “21 days feel good, eat healthy“!

[/vc_column_text][vc_text_separator title=”” i_icon_fontawesome=”fa fa-gratipay” i_color=”custom” add_icon=”true” i_custom_color=”#b40011″][vc_column_text]

Wie zijn wij

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]Mijn naam is Lisette, ik ben voedingscoach. Ik geniet van alle gesprekken die ik voer met mijn cliënten. Natuurlijk gaat het vaak over voeding, maar net zo vaak bespreken we de uitdagingen en drukte van alle dag en hoe je je hier mee om kunt gaan.

Voor veel mensen is het niet duidelijk hoe ze gezond kunnen leven of hoe ze gezond kunnen afvallen. Ik help hen graag op weg om gezondere keuzes te maken die passen bij hun leefstijl.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_empty_space height=”35px”][vc_single_image image=”5091″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_empty_space height=”50px”][vc_single_image image=”688″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. 

Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien![/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_text_separator title=”” i_icon_fontawesome=”fa fa-gratipay” i_color=”custom” add_icon=”true” i_custom_color=”#b40011″][vc_column_text]Wij hopen jou 21 dagen lang te kunnen inspireren om gezond te eten en lekker te sporten. Een aantal dagen vóór 20 maart zetten wij het eerste weekmenu online met daarin gezonde recepten èn bijbehorende boodschappenlijst. Vanaf 20 maart posten we regelmatig sportoefeningen zodat je thuis je workout kunt doen.

Koop nu jouw toegangskaartje en zorg dat je erbij bent! Je krijgt van ons een mail zodat je jezelf kunt toevoegen aan onze besloten Facebook groep. Hierin zullen we de drie weekmenu’s delen met ontbijt, lunch en diner evenals de workouts die je thuis kunt doen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][product id=”3382″][/vc_column][/vc_row]

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner