Mode trends
Fashion

Mode trends deze zomer

En toen was het ineens mei! Niets zo veranderlijk als het weer in mei.. Vorige week verkocht ik nog sjaals en jasjes en as we speak komt iedereen de winkel binnen voor jurkjes, korte broeken en mouwloze topjes! De ‘beachtime’ app-groep met vriendinnen staat ineens weer roodgloeiend en de eerste uitnodigingen voor een BBQ dit weekend zijn alweer binnen. Ook gaan we naar Rapunzel De Musical zondagmiddag. Toen we dit een paar weken geleden bedachten wisten we nog niet dat de mussen nu van het dak zouden vallen. Het grote voordeel van dicht bij het strand wonen (5min op de fiets) is dat elke vrije minuut er doorgebracht wordt. Heerlijk, het strand is de enige plek waar ik wil zijn met deze temperaturen.

Een belangrijk evenement voor Fashion wat afgelopen week plaatsvond was het MET GALA in New York. Hier komen celebrities (o.a.: Beyonce, Madonna, Taylor Swift en de Kardashians) modellen (Oa Gigi Hadid, Kendall Jenner en onze eigen Doutzen en Lara) en designers samen om Fashion te vieren. Met ieder jaar een ander thema, dit jaar: ‘Fashion in an age of technology’ is dit een enorme inspiratie bron voor fashion bloggers, vloggers en designers van grote ketens. Hier zie je wat hot is en wordt. Vooral hot wordt zilver metallic en wat hot blijft zijn cut-outs en see-throughs. Laten we zeggen dat de Burka, juist het bedekken van het lichaam, geen invloed heeft op de hedendaagse mode trends. Gesmuld heb ik weer bij al die prachtige jurken, schoenen en hair & make-up. Hier gaat iedereen over the top en dat maakt het zo geweldig! Ik ben in ieder geval weer enorm geïnspireerd. De inkoop voor het nieuwe winterseizoen heb ik inmiddels afgerond, maar dit zijn dan weer trends die je vooral gaat terug zien in de collecties van ‘gewone’ merken in de zomer van 2017.

Mode trends deze zomer

Voor velen van jullie staan de vakanties voor de deur. Ibiza dit jaar? Misschien Griekenland, of lekker een stuk verder naar Bali of Thailand? Vorige keer heb ik het gehad over de laatste trends op het gebied van bikini’s maar een vakantie garderobe naar de zon bestaat uit zoveel meer! Vergeet vooral je kaftan niet in te pakken.. Makkelijk voor over je bikini naar t strand of tijdens de lunch, favoriet voor betaalbare kaftans is asos.com. Daarnaast zijn fijne jurkjes voor het diner ’s avonds (favoriet hiervoor zijn Zara en Mango) ook een must! Een kort spijkerbroekje (met hogere taille) gecombineerd met off-shoulder tops mogen ook niet missen evenals een paar havaianas, wedges of mooie gladiator sandals.

Mode trends

Wat is jouw fashion musthave tijdens de vakantie?

Ik ben Angelien van der Lans, 37 jaar, moeder, ondernemer, levensgenieter, mode-, wijn-, reis- en sportfreak.. Drukbezet maar altijd in control! Hoe ik dat doe? Goed plannen en (bijna) alles doen met passie! Dan krijg je energie in plaats van dat het je energie kost.. Dat is de uitdaging!

Banner