Body Treat Experience
Bewustwording

Vierde editie Body Treat Experience

Fijn, het is weer maart! Dat betekent dat de lente in aantocht is. Hét signaal om het roer weer om te gooien en meer naar buiten te gaan, jezelf binnenste buiten te keren en de winter van je af te schudden. De zon wordt weer krachtiger en dat doet goed. Mensen zijn gelukkiger in dit jaargetij. Meer nieuwe relaties, een groter verlangen om samen te zijn. 

En komt dat nu even mooi uit! Wij hebben een fantastisch samenzijn georganiseerd en wel de Body Treat ExperienceLees hieronder wie we zijn en wat we aanbieden. Wij hopen je van harte welkom te heten op zondag 3 april.


Hanneke ten Kate

“In mijn praktijk is het coachen een van de fijnste dingen om te doen. Hierin gebruik ik alle “tools” om handvatten aan te reiken zodat mensen weer verder kunnen.Mijn ‘roots’ liggen in de zorg, waar ik 27 fijne jaren in heb beleefd. Daarnaast heb ik met heel veel plezier bijna alles wat op het gebied van alternatieve en paranormaal te ontdekt, geproefd en doorleefd. Veel hiervan heb ik ook weer losgelaten maar behouden wat goed voor mij was en goed voelde.” 

Medium, paragnost, magnetiseur. Het zijn namen voor mensen die een bijzondere gave bij de geboorte hebben meegekregen en deze al dan niet inzetten om er andere mensen mee te helpen. Dit laatste is niet altijd het geval omdat iemand bijvoorbeeld voorlopig besluit om het bestaan van deze gave nog even voor zichzelf te houden of omdat de tijd er simpelweg nog niet rijp voor is om er iets mee te doen. Zo ziet Hanneke dit. Hanneke heeft door haar bijzondere gave al heel wat kunnen betekenen voor veel mensen. Deze middag zal Hanneke voor jou de tarot kaart leggen en vertalen wat ze jou te vertellen hebben. Dave, de zoon van Hanneke en ook medium, zal er ook bij zijn. Dave pakt energie van foto’s of voorwerpen en verbindt hier een boodschap aan. 

Je maakt deze middag een keuze voor de tarot kaarten of de psychometrie. 

Fatima Broeder

“Ik ben Fatima. Ik heb ‘Emotioneel Lichaamswerk” afgerond evenals de opleiding “Geneeskrachtige stenen en helend (be)handelen en de verschillende lagen van het bewustzijn. Ik vind het heerlijk om met mensen te werken en ze te helpen daar waar nodig is. Bewust zijn van jezelf, omgeving en gevoelens. Krachtig en vol vertrouwen in het leven staan…vanuit liefde”

Fatima neemt je deze middag mee op reis naar binnen. Hier is niks zweverige aan maar juist heel basaal. Je energie in balans brengen doormiddel van chakra meditatie. Chakra’s zien er uit als een soort energetische trechters die als een wiel draaien. Chakra betekent wiel in het Sanskriet. Via deze centra absorberen wij energie uit de kosmos en gebruiken dit voor al onze fysieke, emotionele, mentale en spirituele processen. De zeven hoofdchakra’s hebben hun plaats in het fysieke lichaam in de gebieden waar de belangrijkste zenuwknooppunten voorkomen. Van hieruit verdelen de chakra’s hun energie. 

Chakra’s kun je weer in balans brengen. Leer deze middag hoe je met emoties en grenzen omgaat. Niet zittend op een kussen maar actief en bewust bezig zijn met je lichaam en geest. Eerst voelen en dan doen. Verbinding maken met jezelf.

Elizabeth Sannen

“Ik verzorg stoelmassages bij bedrijven. Uit je hoofd, even stil zijn en voelen. Mijn massages zijn een combinatie van verschillende massagetechnieken. Ik wil zo doeltreffend mogelijk bezig zijn. Het klachtenarsenaal op de werkvloer is enorm. Naast de massage is het meegeven van tips en tools om de klachten in de toekomst te voorkomen een heel belangrijk onderdeel van deze nuttige time-out . Het doornemen van de juiste werkhouding is er hier één van.”

Deze middag verzorgt Elizabeth een heerlijke stoelmassage.

Aanraken is een primaire levensbehoefte. Als troost, uit liefde, middels massage, het maakt niet uit. Je wordt er altijd beter van. Tijdens een massage maakt je lichaam het hormoon oxytocine aan. Dit vormt een tegenwicht voor het stresshormoon cortisol. Massage brengt je in balans. Door stoelmassage (op het werk) wordt de bewustwording vergroot. Je signaleert hierdoor eerder overbelasting van zowel lichaam als geest.

Vanessa Emmel

“Ik ben eigenaar van Healthclub OpenAir. Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen. Ik geef bootcamps, crosstraining en hardlooptraining. Daarnaast ben ik tevens Personel trainer en gecertificeerd Detox Coach.”

Vanessa vertelt je deze middag alles wat je wilt weten over gezonde smoothies en gezond gewicht. Wil jij gemakkelijk afvallen, je weerstand verhogen, meer energie, een stralende huid of gewoon in het algemeen een goede gezondheid?

Smoothies zorgen er ( i.c.m. gezonde maaltijden) voor dat jij binnen een handomdraai voldoende vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen binnenkrijgt om zo je lichaam te laten functioneren zoals het hoort. Dat betekent de hele dag voldoende energie, het verbranden van je overtollige lichaamsvet en een perfecte algehele gezondheid. Smoothies zorgen er ook voor dat je bloedsuikerspiegel relatief stabiel blijft. Je voorkomt daarmee dat je suikertrek en een onnodig hongergevoel krijgt.

Vanessa voert tevens een vitaliteitsmeting uit door o.a. gebruik te maken van een speciale weegschaal welke is uitgerust met BIA-technologie. Dit wil zeggen dat er een zwak, veilig signaal door je lichaam wordt gestuurd. De weerstandaarden gecombineerd met je persoonlijke gegevens als gewicht, lengte, geslacht en leeftijd leiden tot een zeer nauwkeurige beoordeling van de lichaamssamenstelling.


Een mens is een holistisch wezen. Je functioneert optimaal wanneer je op alle vlakken in balans bent. Wij hebben onze kennis en kunde gebundeld om jou op elk vlak een boost te kunnen geven, te inspireren, te informeren en te motiveren.

Body Treat Experience

Dit is de 4de keer dat we deze middag organiseren. Met veel plezier kijken we terug naar de vorige Body Treat Experiences. De gezelligheid, de mooie gesprekken,  het enthousiasme, de blijdschap van de deelnemers maken het meer dan waard om het nog een keertje over te doen!

Het is een fantastische middag om alleen of samen met een vriend/vriendin te beleven. Je kunt de Body Treat Experience ook aan iemand cadeau doen. Een origineel cadeau waar iemand nog lang op zal na sudderen!

Ook de innerlijke mens wordt niet vergeten. Heerlijke hapjes en drankjes zijn bij de prijs inbegrepen. Gun jezelf een paar uur vakantie en schrijf je in!

  • Wanneer: Zondag 3 april  
  • Waar: Voorweg 112, Zoetermeer  
  • Kosten: €40,-
  • Aanmelden (en meer info): Facebook

Hartelijke groet, het BTE team,

Elizabeth, Fatima, Vanessa en Hanneke

Ik ben Elizabeth, eigenaresse van ZoZit't Stoelmassage&zo.

Banner