Goede voorbeeld
Bewustwording

Wees het liefdevolle goede voorbeeld

Als iemand iets doet of zegt wat je irriteert, of iemand is onaardig, dan is onze primaire reactie bijna altijd dat we op dezelfde manier reageren. Doet iemand vriendelijk, dan doe jij dat ook. Maar snauwt iemand tegen je, dan is de kans groot dat jij ook minder aardig reageert. Of zeg ik nu iets heel geks? 😉 

Everything is love

Ik zag ooit een online lezing van Marianne Williamson, de bekende ‘Course in Miracles’ teacher. Daar landde het zo bij mij: “Everything is either love or a call for love.” Als iemand snauwt, dan heeft diegene juist jouw liefdevolle reactie nodig. Hij of zij is dan misschien op dat moment vergeten dat hij/zij liefde isDat het niet nodig is om te snauwen.

En er is geen snellere manier om iemand daaraan te herinneren, dan door het goede voorbeeld te zijn.

Als een kindje zijn of haar bordje niet leeg eet, dan doe je als volwassene ook niet hetzelfde. Dan geef je het goede voorbeeld, waarmee je het kind inspireert om ook zijn of haar bordje leeg te eten. Dat is hetzelfde met iemand die onaardig doet. Die heeft jouw liefde het hardst nodig van iedereen, alleen ‘vraagt’ die persoon er op een beetje een ongewone manier om. 

Kijk of jezelf mogelijk vanuit je eigen liefde en kracht kunt communiceren met de ander. Ongeacht hoe de ander doet!

Logo Suus Handtekening

 

 

Goede voorbeeld


>> Meer feminine power: Hoe unfuckwithable ben jij?


Suzanne Beukema-750x90

Met Feminine Power in Life, Love & Business helpt Suzanne vrouwen om zich te verbinden met hun vrouwelijke kracht en zelfverzekerder en aantrekkelijker dan ooit te gaan voor alles wat ze écht willen. Foto: © Richelle van Soest.

Banner