Rustig blijven is een keuze
Bewustwording

Rustig blijven is een keuze

We hebben niet altijd controle over wat er gebeurt in ons leven. Soms worden we ontslagen, of is een kind ineens 3 weken ziek thuis. Of er overlijdt iemand van wie we houden. We hebben niet altijd de keuze over wat er gebeurt (al is dat veel vaker wel dan niet het geval), we hebben wèl altijd de keuze hoe we omgaan met dat wat gebeurt.

De keuze is aan joy

Rustig blijven is een keuze

Vroeger was ik een enorme stresskip, echt gigantisch! Ik was super jaloers op zo’n directeur die rustig kon blijven in tijden van stress, maar nu kan ik het ook. Ik heb mezelf er namelijk in getraind en ik kies ervoor om niet zo snel meer van het pad te raken door iets.

Raak jij in paniek als er iets ergs gebeurt? Schiet jij direct in alle mogelijke horror scenario’s, die je vervolgens deelt met anderen? Dat is een keuze. Rustig blijven is ook een keuze! Jouw gedachten kies je zelf en als een gedachte niet goed voelt in je lijf, dan kun je elke seconde een andere gedachte kiezen. Eentje die beter voelt.

Let wel: alleen jij kunt daarvoor kiezenNiemand kan dit voor je doen.

Logo Suus Handtekening

 

 


>> Meer feminine power: De kracht van kwetsbaarheid


Suzanne Beukema-750x90

Met Feminine Power in Life, Love & Business helpt Suzanne vrouwen om zich te verbinden met hun vrouwelijke kracht en zelfverzekerder en aantrekkelijker dan ooit te gaan voor alles wat ze écht willen. Foto: © Richelle van Soest.

Banner