Bewustwording

Lezing Feminine Power

Lezing Feminine Power in Life, Love & Business

De transformerende Lezing Feminine Power in Life, Love & Business is speciaal voor bewuste vrouwen die àlles uit het leven willen halen. En echt verschil willen maken. Die inspiratie en tips kunnen gebruiken omdat ze ergens ‘vast zitten’, of geloven dat er méér mogelijk is voor hun leven. En vanuit hun vrouwelijke kracht – de kracht van hun onderbuik – leiding willen geven aan hun eigen leven; zakelijk en privé.

Op zondag 15 november geef ik deze lezing speciaal voor bezoekers van Uit Liefde Voor Jezelf. De lezing begint om 13:30 en vindt plaats op de Voorweg 112 te Zoetermeer. Een kaartje kost €25,- en deze kun je bestellen via de link onderaan dit bericht. Kom jij ook? 

Je leert:
♥ Waarom leven vanuit je hart niet genoeg is (en vanuit je hoofd overgewaardeerd).
♥ Hoe je authentieker overkomt als je spreekt en meer impact hebt;
♥ Hoe jij magnetisch aantrekkelijk wordt voor anderen (en je ook zo voelt);
♥ Hoe je krachtig én vrouwelijk zaken kunt doen (ook in spannende situaties);
♥ Hoe je ervoor kunt zorgen dat anderen je geen energie meer kosten (en jij dus veel meer energie overhoudt)
♥ Hoe je toegang krijgt tot jouw bron van innerlijke wijsheid en intuïtie, zodat je nooit meer hoeft te twijfelen over een beslissing die je moet nemen.

Na 1,5 uur ga je stralend, geïnspireerd en vol zelfvertrouwen weer de deur uit. Vele vrouwen gingen je voor! Lees hieronder een aantal van hun reacties.

“De oefening ‘The Gift’ vond ik een indrukwekkende ervaring. Iets wat ik volledig uniek vond en nog nooit eerder had gedaan op die manier. Een compliment ‘zomaar’ binnen laten komen, zonder weerstand. Erg krachtig.”

“Na de Feminine Power Lezing had ik het gevoel dat ik heel helder naar een aantal zaken in mijn leven kon kijken. Dat was confronterend, maar noodzakelijk.”

“Suzanne heeft met haar Feminine Power Lezing mijn wereld niet een beetje, maar heel veel mooier gemaakt.”

 “Ik merkte de dagen na de lezing dat ik me meer bewust was van mijn Feminine Power Center. Daardoor voelde ik me bij vlagen heerlijk ontspannen, ook in situaties waarin ik mezelf af en toe snel verlies, zoals op mijn werk.”

“De oefening ‘Stralen vanuit je Feminine Power Center’ was voor mij een echte eyeopener omdat ik meer geneigd ben me op de achtergrond te houden. Ik besef nu dat ik meer ruimte mag innemen en dat ik me dan juist heel krachtig, sterk en fijn voel.”

“Duizendmaal dank voor het mooie inzicht over hoofd, hart én buik. Erg waardevol!”


BESTEL NU JOUW KAART(EN)!

Feminine Power Product

 

Met Feminine Power in Life, Love & Business helpt Suzanne vrouwen om zich te verbinden met hun vrouwelijke kracht en zelfverzekerder en aantrekkelijker dan ooit te gaan voor alles wat ze écht willen. Foto: © Richelle van Soest.

Banner