Volle Grasmaan 9 juni 2017
Bewustwording

Volle Grasmaan 9 juni 2017

Op vrijdag 9 juni is het volle maan. Deze maan wordt de Grasmaan, de Bloemmaan, de Honingmaan of (in het engels) Strawberry Moon genoemd. Het thema dat bij deze volle maan hoort, is groei.

Dankbaarheid

Kijk om je heen: alles staat in bloei! Ook jouw plannen groeien en bloeien en met soms wat extra aandacht en verzorging, kun je over een poosje oogsten. Sta even stil bij alle dingen die goed gaan. Voel de dankbaarheid, vreugde en liefde door je heen stromen en zet met die positiviteit jouw plannen extra kracht bij.

 

Meditatie

De periode rond de volle maan is een hele geschikte tijd voor meditatie, reflectie. Het is een tijd waarin we veel mogelijkheden hebben als we ons hiervan bewust zijn. De maan straalt een enorme hoeveelheid energie naar beneden en legt onze emoties onder een vergrootglas. Dat geldt voor positieve, maar ook negatieve emoties. Belangrijk dus om ons bewust te zijn van onze emoties en er met liefdevolle aandacht naar te kijken.

In de dagen rondom de volle maan kunnen we contact maken met krachtige energieën. Elke volle maan heeft weer een eigen thema en kan veranderingen in ons bewustzijn ondersteunen. De energie van de volle maan is goed voor onze ziel. Door middel van meditatie brengen wij onszelf in een kalme, bewuste staat, waarin we openstaan voor alles dat zich voordoet. Zonder oordeel. Wees je bewust van je intentie. Keep it positive! ✨

Het is volle maan op 09 jun 2017 om 15:11:15 uur

 

Ik ben Marit. Ik ben een creatieve, vrije geest met een liefde voor communicatie: geschreven, gesproken, digitaal, op papier en vooral ook 'live'.

Banner