Goede wenkbrauwen
Beauty

Goede wenkbrauwen zijn hot!

“Eyebrows, the one thing you can get in shape without exercising”. Dit is één van de duizenden quotes die er te vinden zijn over wenkbrauwen. We kunnen er niet omheen: goede wenkbrauwen zijn hot! Je hebt misschien wel eens horen zeggen: ‘epileer je wenkbrauwen nooit teveel, want anders eindig je net zoals ik met dunne streepjes’. Gelukkig zijn dunne wenkbrauwen niet meer van deze tijd. Nu is het juist: hoe voller hoe beter.

Technieken

Er zijn allerlei technieken die jou kunnen helpen aan goede wenbrauwen. Je kunt hierbij denken aan: epileren, threading (met touw), harsen en zelfs scheren en knippen. Nadat je één van deze technieken hebt toegepast komt het shapen, het in model brengen van je wenkbrauwen. Je hebt ruime keuze uit merken en producten waarmee je je wenkbrauwen kunt shapen, maar één van de bekendste is toch wel Anastasia Beverly Hills, een wenkbrauw guru uit Amerika met haar eigen make-up lijn speciaal voor wenkbrauwen.

Goede-wenkbrauwen

Anastasia Beverly Hills

Golden Ratio

De kracht van Anastasia is de ‘Golden Ratio techniek’, waarbij je gebruik maakt van sjablonen en meetpunten. Een Golden Ratio kit bestaat uit 5 sjablonen die je door middel van punten in het gezicht aanmeet. Het prettige is, dat er altijd een sjabloon is dat bij jouw gezicht past, omdat de meetpunten worden bepaald door je neus en je ogen. Ieder mens is uniek en we willen niet met z’n allen met dezelfde soort wenkbrauwen lopen. Om die reden zijn de meetpunten zo belangrijk.

In de kit vind je onder andere een kwast om de poeder aan te brengen, een pincet (tweezer) en wenkbrauwgel. Daarnaast zit er uiteraard de Anastasia Brow Powder in. De brow powders zijn er in 11 verschillende kleuren. In een een pallet zitten twee kleuren: licht en donker. Deze kleuren kun je mengen met elkaar zodat je de perfecte kleur krijgt. Daarnaast kun je de kit verder uitbreiden met bijvoorbeeld een wenkbrauw potlood, een highlighter, gekleurde wenkbrauwgel of de waterproof Pomade (wenkbrauw mouse).

Bij ons in de salon kun je vanaf eind juni een Anastasia Eyebrow treatment boeken. Deze behandeling bestaat uit het aanmeten van een sjabloon en het inkleuren van de wenkbrauwen. Ook worden je wenkbrauwen bij de treatment in model gebracht met de speciale Anastasia wax (hars). Voor de dames die niet geboren zijn met volle wenkbrauwen of deze gewoon niet in de juiste vorm kunnen krijgen dan is dit DE oplossing.

Good luck!

-x- Lauren

Mijn naam is Lauren Purvis, eigenaresse van Beauty By Lauren in Den Haag. Al vijf jaar run ik met veel plezier en passie mijn beautysalon! “Lief zijn voor je huid” dit geef ik al mijn klanten mee, je moet er tenslotte heel je leven mee doen…. Goed zorgen voor je huid vinden veel mensen lastig, ik krijg regelmatig vragen als; wat is nou het beste voor mijn huid? welke crème moet ik gebruiken? hoe reinig ik mijn huid ?…Daarom kunnen jullie nu de juiste tips en tricks om the perfect skin te krijgen vinden op mijn blog!

Banner