Beauty

Huidverzorging in de winter

Huidverzorging in de winter

Oolaboo Lauren

My skin is winter ready, how about yours?
Seizoenswisselingen… lastig vooral de winter, iedereen merkt en voelt dit aan zijn huid. Schilfertjes, een gevoelige droge huid, roodheden, vlekjes en ga zo maar door. Daarom is het belangrijk om je huid wat extra te verwennen in de winter. Denk daarbij aan extra huidverzorging, bijvoorbeeld een serum voor onder je dag en nacht crème. Dit geeft je huid net die extra bescherming en voeding die hij nodig heeft. Ook een vollere dagcrème kan er voor zorgen dat je huid minder droog aanvoelt na je dagelijkste fietsritje naar werk in de wind en regen. Oolaboo heeft hiervoor de perfecte oplossing de “oil cocktails”, dit zijn essentiële (pure) oliën die meteen worden opgenomen door de huid. Vaak wordt er gedacht dat een olie de huid verstopt, dit is niet het geval met pure oliën deze zijn rijk aan vitamines en verminderen rimpels (YES!!!). Dit product gebruik je onder je crème, dus als serum. Lekker smeren dus.. ook in de winter!

Oolaboo

Sleeping Beauty
Wil je je huid graag een extra boost geven? Gebruik je gezichtsmasker dan als nachtcrème.. Ja echt waar, de meeste crème maskers voor het gezicht kun je gewoon op je huid laten zitten als je s ‘avonds naar bed gaat (waarschuw wel even je partner voordat je in bed stapt =) ). Als je slaapt gaat je lichaam in herstel modus, en je huid dus ook. Je huid neemt s’ nachts je gezichtsproducten veel beter op en dat zorgt voor een nog sneller herstel. Ik weet zeker dat jij door deze tip in de ochtend een stralende en gevoede huid zult hebben.

TIP!
Was je sjaals en mutsen voordat je ze weer gaat dragen deze winter. Deze zijn een bron van bacteriën en kunnen je huid verstoppen!

Mijn naam is Lauren Purvis, eigenaresse van Beauty By Lauren in Den Haag. Al vijf jaar run ik met veel plezier en passie mijn beautysalon! “Lief zijn voor je huid” dit geef ik al mijn klanten mee, je moet er tenslotte heel je leven mee doen…. Goed zorgen voor je huid vinden veel mensen lastig, ik krijg regelmatig vragen als; wat is nou het beste voor mijn huid? welke crème moet ik gebruiken? hoe reinig ik mijn huid ?…Daarom kunnen jullie nu de juiste tips en tricks om the perfect skin te krijgen vinden op mijn blog!

Banner