Paas smoothie
OntbijtRecepten

Paas smoothie

De aankomende twee dagen is het Pasen. De lekkerste gerechten worden weer tevoorschijn getoverd. Het begint ’s ochtends al bij het ontbijt. Verse broodjes, croissantjes, paasstol, eieren en natuurlijk nog heel veel meer lekkers. Bij het ontbijt kun je ook een hele lekkere Paas smoothie maken. Dit is heerlijk en je krijgt gelijk je vitamientjes binnen.

Wat heb je nodig voor 2 personen:

  • 4 sinaasappels
  • 1 banaan
  • 1 mango
  • Stukje gember

Pers de sinaasappels uit en doe de vers geperste jus d ‘orange in de blender. Snij de mango in stukken. Schil de banaan en de gember en voeg dit bij de jus d ‘orange. Zet de blender aan en meng de ingrediënten tot een gladde massa.

Fijne Paasdagen!

 

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner