Carpaccio salade met speltbrood
Zin in een lekkere en makkelijke lunch? Van deze carpaccio salade met speltbrood ga je zeker weten genieten. Eenvoudig om te bereiden en erg smakelijk!
Ingrediënten voor 1 persoon:
- 2 sneden speltbrood
- 50 g rucola
- 100 g carpaccio, dun gesneden
- 1 teentje knoflook
- 1 eetl olijfolie
- 1⁄2 eetl witte wijnazijn
- 1 eetl Parmezaanse kaas
- peper en zout
Zo maak je het:
- Verdeel de rucola op een bord. Was en halveer de tomaatjes en verdeel ze over de rucola.
- Leg hier pansgewijs de plakjes carpaccio bovenop.
- Pel het teentje knoflook en pers het uit boven een kommetje. Doe er de olie, azijn en peper en zout bij en klop het geheel tot een dressing
- Druppel de dressing over de salade en bestrooi tenslotte de kaas erover.
- Besprenkel het brood met een klein beetje olijfolie en gril deze kort in de pan. Tot er een mooi streepje ontstaat.