Bijna vakantie
Beauty

Bijna vakantie (èn een nieuw merk in de salon!)

Wat kun je uitkijken naar je vakantie, zeker als je gaat als iedereen al is geweest. Hoe fijn zou het zijn als je er om de zoveel weken eventjes tussenuit kon piepen?! Gewoon omdat het kan! Helaas… met een eigen zaak is het altijd moeilijk om je vakantie in te plannen want je komt altijd tijd te kort! 

Natura Bissé

In mijn vorige blog gaf ik aan dat er een aantal nieuwe dingen op de planning staan. Ik wilde heel graag een nieuw merk erbij hebben in de salon en dat is gelukt! Natura Bissé is het geworden! Ik ben hier echt heel enthousiast over, naast Oolaboo heb ik er weer een geweldig merk bij vanaf eind september dit jaar.

Natura Bissé heeft onder andere een Vitamine C lijn en de daarbij behorende behandeling en een Essential shock behandeling die zich speciaal gericht is op hydratatie en het tegengaan van huidveroudering. Een merk met nieuwe mogelijkheden wat betreft behandelingen en resultaten. Ik houd jullie natuurlijk op de hoogte via social media!

Bijna vakantie

Bijna vakantie

Om toch nog even terug te komen op mijn ‘bijna vakantie-modus’. We gaan dit jaar eerst 3 dagen naar Valencia. Ik heb hier zulke leuke verhalen over gehoord en mochten jullie dus nog tips hebben: let me know please! Ik zal hier ook weer een blog over schrijven zodat ik hopelijk weer wat gouden tips met jullie kan delen van Valencia. 

Na deze drie dagen vliegen we met een binnenlandse vlucht naar Ibiza, om daar vervolgens weer de boot te pakken naar mijn all time favorite place: Formentera! Ik hoop hier weer te vertrekken met wat nieuwe producten want de lovely Celie, eigenaresse van het merk Formentera Centrale is weer druk bezig geweest met veel nieuws.

Voor diegene die nog een vakantie tegoed hebben, Enjoy! 

Liefs,

Lauren 

Logo Beauty by Lauren

Mijn naam is Lauren Purvis, eigenaresse van Beauty By Lauren in Den Haag. Al vijf jaar run ik met veel plezier en passie mijn beautysalon! “Lief zijn voor je huid” dit geef ik al mijn klanten mee, je moet er tenslotte heel je leven mee doen…. Goed zorgen voor je huid vinden veel mensen lastig, ik krijg regelmatig vragen als; wat is nou het beste voor mijn huid? welke crème moet ik gebruiken? hoe reinig ik mijn huid ?…Daarom kunnen jullie nu de juiste tips en tricks om the perfect skin te krijgen vinden op mijn blog!

Banner