Zomers genieten
Lifestyle

Zomers genieten in juni

Ahh… juni! Wat een heerlijke maand. We kunnen volop zomers genieten op de vele leuke events die er deze maand te beleven zijn. We hebben er weer een aantal voor jullie op een rijtje gezet, genoeg om uit te kiezen. Ga jij iets leuks doen deze maand wat hier niet bijstaat? We horen het graag, deel je het in een reactie?

Taste of Amsterdam 2 t/m 5 juni in Amsterdam 

Voor de 8e keer wordt het Amstelpark omgetoverd tot een culinair spektakel met je favoriete restaurants uit Amsterdam, culinaire deelnemers, chefs, theaters, proeverijen, workshops en muziek. Wil jij een leuke dag beleven met familie en vrienden dat kan hier, zelfs aan de kids is gedacht. Taste of Amsterdam biedt speciaal voor hun Taste of Kids. Naast al het lekkers dat je kunt proeven is er ook genoeg te doen. Ga zelf aan de slag in de keuken, volg een kookdemonstratie van Nederlands bekendste chefs of volg een wijnproeverij. Op de markt kun je de producten shoppen en mee naar huis nemen.

Openingstijden:

  • Donderdag 2 juni: 17:00 – 23:00
  • Vrijdag 3 juni: 15:00 – 23:00
  • Zaterdag 4 juni: 12:00 – 23:00
  • Zondag 5 juni: 12:00 – 22:00

Bezoek de website 

A Walk in the Park 3 t/m 5 juni in Leidschendam-Voorburg

Voor de tweede keer vind het gratis culturele stadsfestival A Walk in the Park plaats in Park Vreugd en Rust in het Huygenskwartier in Voorburg. Het park staat in het teken van sport, theater, kunst, muziek en food. In het Sportpark komt een grote fitcontest voor de jeugd, waar leuke prijzen te winnen zijn. Elk uur is er een uitvoering van het “Huygens Fragment” een voorstelling met o.a. Ellen ten Damme en Stephan Evenblij in de theatertent. De muziek wordt verzorgd door o.a. Xander de Buisonje, Jennifer Ewbank, Captain Midnight XL en de Knappe Mannen & Diva.

Aan de ouderen (65+) is ook gedacht. Op vrijdag 3 juni 0m 11.00 uur is een gratis meezingbrunch. Genoeg leuks te beleven dus voor alle leeftijden.

Bezoek de website 

Indigo Strandbios op 8 juni op Scheveningen 

Hoe leuk is het om naar een strandbioscoop te gaan. Film kijken en popcorn eten in de buitenlucht. Vanaf 22.00 uur als de zon onder is start op een groot scherm een klassieker. Aan de deur kun je een ticket kopen voor € 7,50. Zorg dat je er op tijd bent, want vol is vol.

Bezoek de website

Bacchus wijnfestival 10 t/m 12 en 17 t/m 19 juni in Amsterdam

Laat je tijdens het wijnfestival in het Amsterdamse bos begeleiden door het verhaal van de sommeliers. Hij laat je verschillende wijnen proeven. In het wijnlokaal kun je wijn workshops en masterclasses volgen. Naast alle wijnen zijn er genoeg hapjes en is een uitgebreide line up zodat je ook heerlijk kunt dansen.

Bezoek de website

Wijnfeest 12 juni in Voorburg 

Voor de 5de keer organiseert restaurant Le Barquichon het wijnfeest in de kerkstraat in Voorburg. Kom heerlijk wijn proeven en genieten van de lekkerste hapjes van Le Barquichon.

Bezoek de website

Toost op 17 t/m 19 juni in Rijswijk

Voor de eerste keer zal Foodtruck Festival Toost voor 3 dagen plaatsvinden op het Bogaardplein in Rijswijk. Er komen allemaal verschillende foodtrucks, muziek en activiteiten voor kinderen. Tijdens het festival zullen diverse artiesten lichte akoestische muziek ten gehore brengen. Voor de kinderen is er een bioscoop waar verschillende films worden gedraaid. Ook kunnen de kinderen zich laten schminken of spelen op het luchtkussen terwijl de ouders genieten van een drankje en de optredens.

Bezoek de website

Picknick in ’t Park op 17 en 18 juni in Barendrecht 

Voor de eerste keer vind ‘Picknick in ’t Park’ plaats in Barendrecht. Een groot en gezellig openluchtfestival met mobiele keukens, lekker eten en drinken, live muziek en een variatie van entertainment zoals bands, live muziek en dj’s. In de kids corner kunnen de kinderen zich vermaken door zich te laten schminken, springen op het luchtkussen of met een papagaai op de foto. Ook is er een gedeelte in het park met een Vega(n) markt. Tickets zijn verkrijgbaar aan de deur.
€ 2,50 p/p -per dag

  • 17 juni 2016 15:00 uur – 23:00 uur
  • 18 juni 2016 12:00 uur – 23:00 uur

Bezoek de website

Smaak aan Zee 17 t/m 19 juni Ouddorp

Op de Brouwersdam, de grens tussen Zuid-Holland en Zeeland vindt voor de eerste keer het foodtruckfetsival Smaak aan Zee plaats. Dit is een super mooi plekje voor een foodtruckfetsival, pal naast het strand geniet je van allerlei lekkernijen, heerlijke wijnen, verfrissende biertjes en cocktails. Er zijn 30 verschillende foodtrucks en een uitgebreid programma met muziek en workshops voor alle leeftijden. Op vrijdag draait de huis-dj, zaterdag treed er een big band op en op zondag kun je genieten van jazzy muziek.

Smaak aan Zee streeft naar een no-waste festival te zijn, ze zorgen voor zo min mogelijk afval dor recycling en gebruiken ze zoveel mogelijk duurzame producten. Ze investeren actief in het minimaliseren van voedspelverspilling en zuinig energieverbruik.

Bezoek de website

Night at the Park 25 juni in Den Haag

 

Night at the Park in het Haagse Zuiderpark is hét festival voor de liefhebber van de beste muziek uit de 80’s, 90’s en early 00’s. Lekker genieten en uit je dak gaan bij de beste artiesten op het hoofdpodium, chillen in het gras met een biertje of wijntje. Er is een uitgebreid aanbod aan eten en drinken te verkrijgen. Geniet van de lekkerste wijnen bij de wijnbar, ga voor een pannetje mosselen of een portie gegrilde spare-ribs van de barbecue.

Bezoek de website

Strand Bioscoop op 25 juni in Hoek van Holland 

Beachclub The Bing organiseert elke zomermaand op de laatste zaterdag van de maand een strandbioscoop. Heerlijk genieten van een film op een bioscoopscherm van 9 meter breed en 5 meter hoog met de zee als achtergrond. De toegang en het parkeren is gratis.

Bezoek de website

Hippieval 26 juni in Bergschenhoek

HippieVal is een combinatie van een hippiemarkt met een festival. Leuk om met het hele gezin naar toe te gaan. Het event vindt plaats op een prachtige locatie in het Bergse Bos „Vidaa Island of Being”. Alles wordt omgetoverd in de ibiza vibe met kleurrijke stands en leuke activiteiten. Om 12.00 uur is de kick off van het festival en dan starten ze met een Morning Yoga Class voor 100 personen. Daarnaast kun je er lekker eten en is een muzikale invulling met dj’s, live performances en een kinderdisco.

Het programma:

—- 12.00 — Opening Festival
12.00-13.00 Kick-off morning Yoga
12.00-17.00 Hippiemarkt
12.00-17.00 Bloomon Lounge open
12.00-17.00 Mini-feestje ( Mini F.Breeman )
12:00-20.00 Baby Care
12.00-16.00 Music stage
13.00-13.30 Kids performance music stage
12.00-17.00 Diverse workshops voor jong en oud
12.00-17.00 QoQo Massage (Beauty corner)
15.00-16.00 Kids Bootcamp David Loyd
16.00-20.00 Dj Vinny James
17.00-20.00 BBQ
— 20.00—- Einde

  • Datum: Zondag 26 juni 2016
  • Locatie: Vida Hoeksekade 160
  • Tickets: Pre sale €7,50- | Regular ticket €10,-
  • Kinderen tot 12 jaar zijn gratis!

Bezoek de website

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner