Gaby Cooks week 14
Lifestyle

Het nieuwe weekmenu van Gaby Cooks

Heb je niet veel tijd om te koken? Ontbreekt het je aan inspiratie? Maak het jezelf gemakkelijk en doe een beroep op de lekkere maaltijden van Gaby Cooks. Deze week is het een heerlijk lentemenu!

Drie keer per week kun je maaltijden bestellen via de website. “Healthy meals made with love!” Bekijk hier het menu voor week 14.

Let op! Bestellen kan tot 10.00 uur op de dag van de gewenste maaltijd!

Gaby kookt op maandag, dinsdag en donderdag.


Maandag 3 april

Salade met gegrilde courgette, champignons, geitenkaas en vegetarische spekreepjes of frisse geroosterde paprikasoep met sinaasappel en basilicum (beide gerechten zijn vegetarisch).

Klik hier om te bestellen

Dinsdag 4 april

Salade met gegrilde aubergine, geroosterde rode paprika, parelcouscous en feta of frisse geroosterde paprikasoep met sinaasappel en basilicum (beide gerechten zijn vegetarisch).

Klik hier om te bestellen

Donderdag 6 april

Salade van spinazie, peer en roquefort of een veggieburger met zoete aardappelfrietjes (beide gerechten zijn vegetarisch).

Klik hier om te bestellen

Gaby Cooks

Mijn naam is Gaby en ik ben de eigenaar van Gaby Cooks. Dit is ontstaan uit mijn liefde voor het koken èn mijn liefde voor een gezond leven. Ik houd van koken en iedereen houdt van eten. Niet iedereen heeft echter altijd zin of tijd om te koken- ik wel! Gaby Cooks maakt het voor iedereen mogelijk om lekker en gezond te eten, in plaats van een kant en klare maaltijd vol onzinnige toevoegingen in de magnetron te zetten. Ik gebruik eerlijke en verse producten voor gezonde avondmaaltijden die passen in een gezonde levensstijl!

Banner