April
Lifestyle

Uitstapjes in April

Ook in april is er weer genoeg te doen! De lente is begonnen, het wordt warmer en het is weer langer licht. De hoogste tijd om er weer gezellig op uit te gaan met elkaar. Hier heb ik wat leuke, lekkere en interessante uitstapjes voor je op een rijtje gezet. Veel plezier!

Kom in de kas op 2 en 3 april

In het weekend van 2 en 3 april vindt voor de 39ste keer de open dagen van de Nederlandse glastuinbouw plaats. Bij Kom in de Kas kun je gratis bij één van de honderden groente-,bloemen-, en plantenkwekers rond kijken. De kwekers vertellen je graag alles over de producten die ze telen.

Wanneer:

 • Zaterdag 2 april 2016: 10.00 – 17.00 uur 
 • Zondag 3 april 2016: 11.00 – 16.00 uur 

Bezoek de website

Body Treat Experience op 3 april in Zoetermeer

Hoe vaak zeggen we het niet tegen elkaar, wat gaat de tijd snel, de weken vliegen om en ik kom totaal niet aan mezelf toe! Het is tijd om daar verandering in te brengen. Quality time voor jezelf! Geef jezelf een heerlijke Body Treat Experience cadeau op 3 april.

Een middagje voor jezelf:

 • Stoelmassage
 • Tarot kaarten/ psychometrie
 • Smoothen your life met smoothies
 • Actieve meditatie
 • Vitaliteitscan
 • Borrelen met heerlijke hapjes en drankjes
 • Goodiebag

Bezoek de website

Vlootdag op 9 april in Harlingen

Op zaterdag 9 april vindt de jaarlijkse Vlootdag plaats. Vanaf 11.00 uur is er een hoop te beleven in Harlingen rond het Havenplein en aan de Zuiderhaven. De Vlootdag is de feestelijke opening van het zeilseizoen van de bruine vloot. Tijdens deze opening, die uitgegroeid is tot een gezellig familie evenement, kun je genieten van mooie muziek van diverse shantykoren, heerlijk eten en de nautische markt. Ook kun je schepen bezichtigen en een stukje meevaren met één van de schepen het wad op.

Bezoek de website

Magisch festival 9 april in Rotterdam

Op zaterdag 9 april vindt voor de zesde keer het Magische Festival plaats. Een dag vol met magische momenten. Er worden workshops, healings en consulten gegeven door verschillende specialisten. Het Magisch Festival wordt georganiseerd om de verschillende werelden en stromingen in de magie samen te brengen.Vanaf 10.00 uur kun je naar binnen en je inschrijven voor alle workshops en healingen.

Wat is Magie?
Een manier van uitleggen wat Magie is, is werken met energie, energie die overal om ons heen en in ons is, waar alles uit bestaat, en omdat het overal is, verbindt magie alles in het universum met elkaar.

Bezoek de website

Healthclub OpenAir Beach bootcamp + Ontbijt

Op zondag 10 april gaan we naar het strand! Doe mee met de Beach Bootcamp en daarna lekker ontbijten bij Strandclub Wij. Bootcamp is een cardio en spierversterkende workout. Het is voor mannen en vrouwen, voor beginners en gevorderden. Iedereen kan er aan meedoen. Niet binnen in een sportschool, maar hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de buitenlucht. Bootcamp verbetert je conditie, kracht, snelheid, balans, coördinatie, souplesse. Dit doen we door oefeningen als onder andere hardlopen, push-ups, squats, lunges, burpees en nog veel meer. Na de intensieve workout gaan we heerlijk uitgebreid ontbijten.

Tijden:

 • 09.00-10.00 uur Bootcamp
 • 10.00-11.30 uur Luxe Ontbijt Buffet

Bezoek de website

Gezond Gouds Loop op 15 april in Gouda.

Loop op vrijdagavond 15 april mee met de eerste editie van de Gezond Gouds Loop. De loop is voor volwassenen en voor kinderen. De volwassenen kunnen kiezen uit 3,5 km, 7 km. of de 10 km. De kinderen kunnen zich inschrijven voor 400 meter of 800 meter. De loop wordt gehouden bij AV Gouda. De dresscode is groen en na afloop is er nog een afterparty.

Bezoek de website 

Lentebier festival 16 en 17 april in Den Haag

De grote markt in Den Haag wordt omgetoverd tot een Lentebier festival. Meer dan 15 verschillende lentebieren uit alle hoeken van ons land worden 2 dagen lang getapt door de brouwers zelf. Je kunt de verschillende biertjes proeven vanuit kleine glaasjes, zodat je alles kunt beoordelen en jouw favoriete biertje kunt ontdekken. Dit festival is een heerlijk begin van de lente, biertjes drinken, hapjes eten, live muziek erbij en je middag is compleet.

Wanneer:

 • Zaterdag 16 april: 14.00 – 22.00 uur
 • Zondag   17 april: 13.00 – 18.00 uur

Bezoek de website

Dromen, Voelen, Doen festival op 30 april en 1 mei in Den Haag

Een heel weekend lang dromen, voelen en doen op het Scheveningse strand. Er worden verschillende workshops en demonstraties gegeven in alle drie de thema’s. Bij de foodtrucks kun je een heerlijk gezond hapje en drankje halen of ga iets actiefs doen zoals skaten, volleyballen en kiten.

Wanneer:

 • Zaterdag 30 april: 10:30 – 23:00
 • Zondag 1 mei: 10:30 – 21:00

Bezoek de website

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner