LOK XL
BeautyHotspots

Kapsalon LOK XL in Rotterdam

Er is maar één persoon die aan me mag komen. Als het om mijn haar knippen gaat dan. En dat is Dyan, eigenaresse van Kapsalon LOK XL in Rotterdam. Met haar knalrode haar, vintage outfits én stylist Fred van Leer als eeuwenoude BFF is Dyan in heel Rotterdam een waar begrip. Zeker als je wilt weten of je haar nou wel-of-toch-niet geblondeerd kan worden (zonder dat je als Kermit de deur uit loopt) of als je andere bijzonderheden hebt, is Dyan jouw vrouw. Bij mij zet ze standaard – hoe 80’s – al jarenlang een permanentje. Yup. For real!

Ook leuk: Je kunt tijdens je knipbeurtje een heerlijke (vega) burger en Pornstar Martini bestellen bij cocktailbar en restaurant Level. Want laat dat nou net de buurman zijn. 🙂

Kapsalon LOK XL Fotoshoot

Ook ook óók leuk: elke maand kun je bij Kapsalon LOK XL terecht voor jouw Vintage Vixen Pin-up fotoshoot. Je krijgt pin-up kleding aan, je wordt professioneel opgemaakt en – natuurlijk – doet Dyan je haar. De foto’s die ik heb gezien zijn prachtig!

LOK XL

 

Je vindt Kapsalon LOK XL op de Pannekoekstraat 72-74 in Rotterdam

(Foto’s van LOK XL)

Met Feminine Power in Life, Love & Business helpt Suzanne vrouwen om zich te verbinden met hun vrouwelijke kracht en zelfverzekerder en aantrekkelijker dan ooit te gaan voor alles wat ze écht willen. Foto: © Richelle van Soest.

Banner