Leuke dingen doen in maart
Lifestyle

Leuke dingen doen in maart

Wil je in maart gezellig op stap met vrienden, familie of juist alleen? We hebben een paar leuke dingen voor je op een rijtje gezet. Er is genoeg te beleven, voor ieder wat wils. Dit is natuurlijk maar een kleine selectie van alle evenementen die plaatsvinden in de maand maart. Heb je zelf een goeie tip? Deel het in een reactie!

Café Theater Festival op 3 t/m 5 maart in Utrecht

Het Café Theater Festival biedt in het eerste weekend van maart duizenden bezoekers elke dag een uitgebreid festivalprogramma. In 27 cafés vinden korte voorstellingen plaats. Wil je meer dan één voorstelling zien dat kan! Er zijn zes themaroutes, de cafés van elke route liggen op loopafstand van elkaar en de voorstellingen sluiten inhoudelijk mooi bij elkaar aan.

Cultureel Rondje op 5 maart in Wijk bij Duurstede

Het Cultureel Rondje is een samenwerking van galeries, kunstenaars en culturele partners in en rond Wijk bij Duurstede. Door hun krachten te bundelen bieden zij een afwisselend programma aan op het gebied van kunst en cultuur. Galeries en ateliers in de historische binnenstad zetten hun deuren open. Ook Museum Dorestad, het kasteeleiland en de Grote Kerk zijn te bezichtigen. 

HISWA Amsterdam Boat Show van 8 t/m 12 maart

Na een bezoek aan de HISWA Amsterdam Boat Show is iedere watersporter klaar voor de start van het nieuwe watersportseizoen. De show heeft het grootste sloepenaanbod ter wereld, een compleet assortiment onderdelen en accessoires voor ieder type boot en een superleuk activiteitenprogramma. ​

Het Streek BIER Festival op 10 en 11 maart in Edam

Het Streek BIER Festival wordt georganiseerd op 10 & 11 maart 2017 in de Grote Kerk in Edam. Er zijn proeverijen van de nieuwste bieren van meer dan 10 regionale brouwerijen. De brouwerijen leveren steeds beter werk af en men vindt het prachtig om bier uit de eigen omgeving te drinken. Ook zijn er verschillende activiteiten en workshops waar je aan deel kunt nemen.

Muziekfestijn Hollands Feest op 11 maart in Rijswijk

Op de tweede zaterdag van maart wordt in Event Plaza te Rijswijk Muziekfestijn Hollands Feest gehouden. Er zijn optredens van André Hazes junior, O’G3NE, Peter la Haye, Nick Koot en DJ Michelski. 

Love and Marriage beurs op 11 en 12 maart in Utrecht

De Love and Marriage beurs is het grootste wedding-event van Nederland! Ga jij binnenkort trouwen? Kom dan inspiratie op doen op de Love and Marriage beurs in Utrecht. Er zijn meer dan 100 specialisten, Een XXL catwalk en genoeg eten en drinken bij het het foodtruck café.

Storytrail Stadswandeling op 19 maart in Utrecht

De verteller van Storytrail neemt je mee langs prachtige kerken, verstilde binnentuinen en schemerige steegjes. Beleef de oude tijden van geloof en bijgeloof, en geniet van het prachtige decor van de stad. Het spoor van de Storytrail leidt naar een verborgen verleden dat door de magie van de verteller tevoorschijn komt. Utrecht brengt je terug in de tijd, naar het Utrecht van de Middeleeuwen.

Movies that Matter Festival 24 maart t/m 1 april in Den Haag

Het Movies that Matter Festival presenteert ongeveer 70 speelfilms en documentaires waarin mensenrechten en een rechtvaardige, duurzame wereld centraal staan. Daarnaast vinden er ook exposities en muziekoptredens plaats. Op het festival ontmoeten naast het publiek internationale gasten als filmmakers, politici en journalisten elkaar.

 

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner