Theesoorten
Lifestyle

Gooi je gewoontes overboord!

Je kent het wel, je loopt door de supermarkt, je pakt je favoriete producten uit de schappen en dit doe je ook bij het schap met de verschillende theesoorten. Je pakt snel je favoriete smaak, doet het in je winkelwagentje en je gaat afrekenen. Wij doen vandaag de dag alles snel en we vullen onze dag met onze dagelijkse gewoontes en rituelen. Dit geldt ook voor het kopen van onze favoriete thee.

Eindeloos veel theesoorten

Ik ben mijn bedrijf Mevrouw Cha gestart toen ik er in China achter kwam dat er alleen in China al 2000 verschillende soorten thee bestaan en er ondertussen meer dan 50 theelanden in de wereld zijn. Kortom een overvloed aan smaken. Met deze kennis geloof ik het niet meer wanneer iemand tegen mij zegt; “ik hou niet van thee’.

Theesoorten

Chabonnement

Ben je er klaar voor om jouw smaak te ontdekken? Om te beleven wat er allemaal is op theegebied? Sta je open voor het beleven van nieuwe, nog onbekende theesoorten in Nederland? Dan is voor jou de tijd aangebroken om een chabonnement, een thee abonnement van Mevrouw Cha af te sluiten!

Iedere maand ontvang je een momentje voor jezelf op de deurmat, een belevenis met een verhaal. Creëer je eigen vernieuwende ritueel, gebruik een beetje thee, laat het lang trekken en geniet van de zachte smaken van Mevrouw Cha thee. Een hele mooie bijkomstigheid is dat er aan het drinken van thee ook nog eens veel gezondheidsvoordelen zitten.

Mevrouw Cha koopt thee in bij de oorsprong en zij houdt ervan om zoveel mogelijk kennis over dit prachtige product met jou te delen onder andere via haar maandelijkse thee abonnement. Het pakketje past door de brievenbus en wordt iedere 10e dag van de maand verstuurd.

Laat je meenemen in de wereld van thee en neem een kijkje in de thee boutique van Mevrouw Cha.

Har-thee-lijke groet,

Mevrouw Cha | Puur genieten van (h)eerlijke thee.

Logo MevrCha

 


 

 

Mijn naam is Linda Appelman en ik heb een droom, namelijk: “Thee naar het hoogste niveau brengen”. Met mijn bedrijf Mevrouw Cha, koop ik kwalitatieve thee rechtstreeks in op de plantage en verkoop dit in Nederland. Er is veel onwetendheid op het gebied van thee en de theezakjes cultuur is passé. Kortom: lees, luister, proef en ervaar het zelf!

Banner