Uitgelicht-Eropuit-Januari
Lifestyle

Eropuit in januari

Ook na alle gezelligheid van de feestdagen is er nog genoeg leuks te beleven. Heb je zin om eropuit te gaan in januari? Ik heb wat tips voor je op een rijtje gezet.

Nederlands ijsbeelden festival van 12 december tot en met 24 januari in Zwolle

Ga op wereldreis door het Nederlandse IJsbeelden Festival “Journey through a Frozen World”. Dit is het grootste en meest spectaculaire winterevenement dat ooit in Nederland is gehouden. Het is een betoverende wereld van kraakhelder ijs, glinsterende sneeuw en gezellige activiteiten. Met kunstwerken van wereldberoemde ijskunstenaars in combinatie met prachtige lichteffecten, spannende geluiden en videoprojectie kom je dit jaar nog dichter bij het verhaal van de ijsbeelden.

Bezoek de website

Flatstyle op 9 en 10 januari in Delft

Flatstyle is een snowboard evenement op de Markt in Delft. De Markt zal omgebouwd worden tot piste en bedekt worden met een dikke laag sneeuw. Het hele weekend is de baan open, je kunt snowboarden of skiën achter een 2.0-kabel systeem. Er worden obstakels gebouwd voor gevorderde snowboarders en skiërs. Op zaterdagavond zal de Flatstyle Pro Contest plaatsvinden waarbij professionele boarders gaan battelen.

Bezoek de website

Pop-up Snow park

Ben je na dit weekend nog niet klaar met de sneeuw? Dan kun je op 11, 12 en 13 januari ook nog boarden en skiën. Unit Sport en Cultuur TU Delft creëert samen met Boardsportvereniging DROP Delft een ‘pop-up snow park’ waar de sneeuw wordt hergebruikt. De sneeuw wordt naar de campus gebracht en tot een heus sneeuw funpark omgetoverd tegenover Faculteit Civiele Techniek.

Bezoek de Facebook Event pagina.

Winter in het Openluchtmuseum in Arnhem

Kom t/m 17 januari naar het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem en beleef de echte winters uit onze geschiedenis. Samen met je gezin maak je er een onvergetelijke dag van. Samen schaatsen, sleeën, heerlijke winterse stampotten eten en de koek en zopie mag ook niet ontbreken.

Bezoek de website

Food Soul Festival Amsterdam 29, 30 en 31 januari

Voor de eerste editie van 2016 zal de Kromhouthal in Amsterdam-Noord worden omgetoverd tot een fantastisch festivalterrein. Een combinatie van de lekkerste Foodtrucks van Nederland en heerlijke Soul muziek zorgt voor één groot sfeervol restaurant.

  • Vrijdag 29 januari 2016 // 16.00 – 24.00 uur
  • Zaterdag 30 januari 2016 // 12.00 – 24.00 uur
  • Zondag 31 januari 2016 // 12.00 – 22.00 uur

Bezoek de website

Dutch Salsa Ball op 30 januari in De Haag

Als je zin hebt om een avondje te gaan dansen ga dan naar het Dutch Salsa Ball in Het Kyocera Stadion in Den Haag. Trek je mooiste dansschoenen uit de kast en beleef de sensatie van een avond vol heerlijke Deep House I Mambo I Salsa I Kizomba I Bachata.

  • Dutch Salsa Ball — January 30th 2016
  • Kyocera Stadion Ado Den Haag
  • Dresscode: Gala

Bezoek de website

Ice Amsterdam tot en met 28 februari 2016

Heb je zin om te gaan schaatsen kom dan naar de ijsbaan op het Museumplein in Amsterdam. Genieten van echte Hollandse schaatspret, met een prachtig uitzicht op de musea en het concertgebouw. Naast de schaatsbaan ligt de sfeervolle Brasserie Ice Amsterdam. Dit is een groot, sfeervol houten chalet met open haard, hier kun je genieten van een drankje en van heerlijke gerechten uit de open keuken.

Bezoek de website

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner