Leuke dingen doen
Lifestyle

Zin in! Leuke dingen doen in januari

Het nieuwe jaar ligt op ons te wachten. Vol met beloften van nieuwe avonturen, nieuwe ervaringen, bijzondere momenten en ook weer heel veel leuke dingen doen! Ik heb weer wat uitstapjes voor jullie verzameld. Als jij nog iets leuks weet in januari en het staat hier niet bij, deel je het dan in een reactie? Zou ik leuk vinden! 

Muzikaal voorleessprookje van de Sneeuwkoningin in Utrecht 23 december t/m 7 januari

Kom naar het vrolijkste museum van Nederland. De zelf spelende muziekinstrumenten die in Museum Speelklok staan zijn er in alle soorten en maten. Tijdens het winterse sprookje spelen de magische muziekinstrumenten van het museum liedjes uit Frozen. Je kunt genieten van het spannende voorleessprookje van Gerda en de Sneeuwkoningin. Het kerstsprookje De Sneeuwkoningin is een bewerking van het 19de-eeuwse verhaal van Hans Christian Andersen.

De Leidse Blues- en Jazzweek in Leiden van 15 t/m 21 januari

In de derde week van januari vindt er rondom de Hooglandsekerk en langs de Nieuwe Rijn Jazz optredens plaats. Je kunt luisteren naar meer dan 70 blues- en jazzgerelateerde optredens op diverse locaties. Op de woensdag vindt de kroegentocht plaats met live muziek in zo’n 30 kroegen en café’s.  Ook bieden verschillende restaurants lunch, diner en borrel arrangementen aan. De hele stad zal bol staan van de muziek met voor ieder wat wils.

Coolste Baan van Nederland in Amsterdam van 18 januari t/m 28 februari

Zes weken lang wordt het Olympisch Stadion in Amsterdam omgetoverd tot een 400 meter openlucht ijsbaan. Iedere dag staat De Coolste Baan in het teken van een specifiek thema. Je kunt schaatslessen en curlingclinics volgen. Of gewoon lekker vrij schaatsen. Een koek en zopie en winters restaurant kan natuurlijk ook niet ontbreken.

Leuke dingen doen

Love and Marriage Beurs in Eindhoven op 20 en 21 januari

Ga jij trouwen? Kom dan ideeën opdoen op het grootste en tofste trouwevent van het zuiden. Er is een XL catwalk met prachtige shows. Laat je uitgebreid informeren en inspireren door de professionals. Er is een heel gaaf programma en tussendoor kun je op het foodtruck café lekker eten en drinken. Kortom een superleuk uitje voor als je gaat trouwen.

International Film Festival in Rotterdam van 24 januari t/m 4 februari

Ben jij één van de 300.000 bezoekers die naar het International Film Festival in Rotterdam gaat? Jaarlijks is dit één van de grootste culturele evenementen van Nederland en één van de grootste publieksfestivals ter wereld. Er worden documentaires, korte films en de nieuwste speelfilms getoond. Ook kun je lezingen bijwonen en naar exposities gaan.

Cultuurnacht in Breda op 26 januari

Op vrijdagavond om 19.00 uur komt Cultureel Breda tot leven. Met meer dan 75 deelnemers verspreid over 45 locaties is er heel veel te zien. Met zoveel aanbod is keuzes maken soms moeilijk, daarom worden er een aantal mooie routes samengesteld die je allemaal een goede indruk geven van cultureel Breda.

Fier Belgisch Bierfestival in Utrecht op 26 en 27 januari

In de Janskerk in het hartje van bierstad Utrecht vindt voor de tweede keer ‘Fier Belgisch Bier’ – het Belgisch Bierfestival plaats. Je kunt de lekkerste pintjes van de tap en op fles gebrouwen van bekende en minder bekende brouwerijen uitproberen. Tijdens het festival staan de Belgische brouwers, bieren en de gezelligheid van onze zuiderburen centraal.

 

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner