Maart
Lifestyle

Uitstapjes in Maart

In maart begint het echt weer een beetje warmer te worden, de dagen worden langer en de lente laat nu niet lang meer op zich wachten. Althans, dat hopen we! We hebben weer een aantal leuke, interessante en lekkere evenementen voor je op een rijtje gezet. Genoeg te doen dus weer deze maand. Veel plezier!

Rapunzel de Musical

Het mooie prinsesje Rapunzel bezit magisch haar. Op een dag wordt ze ontvoerd en opgesloten in een hoge toren, door een gemeen tovenaars duo die het haar wil hebben. Elke dag moet Rapunzel haar vlecht uit het torenraam laten zakken, zodat de tovenaars naar boven kunnen klimmen. De jaren verstrijken en Rapunzel groeit in eenzaamheid op tot een knappe vrouw, dromend van een dappere prins die haar zal bevrijden. Zal haar redder ooit komen?

Rapunzel de Musical draait vanaf 2 maart in verschillende steden in Nederland.

Bezoek de website 

Love & Marriage Beurs op 5 en 6 maart in Utrecht

Ga je binnenkort trouwen? Kom dan naar de Love & Marriage Beurs. Hier vind je de mooiste bruidsjurken, bruidstaarten, ringen, limousines. Doe inspiratie op voor je bruiloft.

Bezoek de website

Proeftocht op 6 maart in Leiden

Tijdens de Proeftocht, is het gezellig wandelen door de historische binnenstad van Leiden en intussen kennismaken met de culinaire kunst van een aantal restaurants. Een wandeling langs vijf restaurants waar je vijf verschillende gerechten proeft. Elk gerecht zal vergezeld zijn door een glaasje wijn of een ander bijpassend drankje. Intussen proef je ook de sfeer van de stad want je krijgt een uitgebreid wandelboekje aangeboden zodat je de ene ontdekking na de andere zult doen.

Bezoek de website

Ballet Blanc op 8 maart in Den Haag 

Ballet Blanc’ is een sfeervolle en romantische dansvoorstelling waarin klassiek en neoklassiek ballet wordt afgewisseld met moderne dans. Je ziet dans in een diversiteit aan emoties en stijlen: van een intense solo over eenzaamheid tot spectaculaire en dynamische groepstukken afkomstig van verschillende choreografen. Het is geschikt voor een breed publiek.

Bezoek de website

Feel good & shop event op 11 en 12 maart in Veghel

Kom een heel weekend lang samen met je moeder, zus, vriendin shoppen, genieten en proeven. Koekbouw aan de Noordkade wordt omgetoverd tot een waar ‘Feel Good Shop Walhalla‘. De hipste (web)shops zijn aanwezig in een pop-up store. Bij de lekkerste foodtrucks kan je proeven en als je even wilt ontspannen kan je een massage of schoonheidsbehandeling boeken.

Bezoek de website

Officiële opening Strandclub Wij 13 maart in Scheveningen

De zomer komt eraan en de strandtenten gaan weer open. Bijna kunnen we weer met onze teentjes in het zand en een cocktail in ons hand. Heb je zin in een dansje in je mooiste outfit? Ga dan op zondag 13 maart naar het openingsfeest van Strandclub Wij.

Bezoek de website

Opening Keukenhof op 24 maart in Lisse

Van 24 maart tot en met 16 mei is de Keukenhof geopend. In de bloementuinen staan 7 miljoen bolbloemen op 32 hectare. Het park wordt volledig beheerst door verschillende kleuren en heerlijke geuren. Je kunt ook de omgeving ontdekken met een huurfiets of een rondvaartboot.

Bezoek de website

 

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner