Museumcafe Gouda
DrinksFoodHotspots

Hotspot: Museumcafé Gouda

De afgelopen maanden ben ik op zoek gegaan naar leuke hotspots in Gouda. Zo ontdekte ik dat Museumcafé Gouda echt een aanrader is om naar toe te gaan. Het is gelegen in het in het cultuur historische kwartier, tegenover de ingang van de Sint Janskerk (Achter de Kerk).

Verscholen in het keldergewelf vind je het sfeervolle museumcafé met het prachtige terras gelegen in de tuin van het Catherina Gasthuis. Via een klein bruggetje en het Lazaruspoortje kom je in de museumtuin. Afgelopen zomer ben ik er een paar keer gaan lunchen. Naast de lunch kun je er ook terecht voor een kopje koffie, borrel of een high tea.

High Tea, High Wine en trouwen!

Wil je een High Tea, dan heb je hier genoeg keuze. Houd je van chocolade ga dan voor de Chocolate Tea. Ben je meer van de verschillende zoete hapjes neem dan de Sweet Tea. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen ook mee voor de High Tea, speciaal voor hen is er een Little Diva Tea.

Naast de High Tea is er ook een High Wine. Daarbij worden drie verschillende wijnen met bijpassende hapjes geserveerd.

Wat ook leuk is om te weten, dat je naast de lunch, high tea en high wine elkaar hier ook het ja-woord kan geven! Er zijn drie mogelijkheden: Je kunt trouwen in de Kapel van het Catharina Gasthuis, in het Museumcafé of op een mooie zomerse dag in de museumtuin.

Zet deze hotspot op je lijstje en ga er een keer naar toe!

Vanessa Emmel

 

Museumcafe Gouda

Logo Museumcafé Gouda

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner