Capriole Café
DelicatessenDrinksFoodHotspots

Capriole Café

Sinds augustus dit jaar heeft de Binckhorst in Den Haag er een nieuw pareltje bij: Capriole Café. Je moet echt even moeite doen om deze hotspot te vinden, maar ik kan het je zeker aanraden. Mijn lieve vriendin Fabi kwam met het leuke idee om hier te gaan lunchen. Het stond al een tijdje op mijn lijstje om hier naar toe te gaan, zeker omdat ik eerder ook al getipt was door mijn neef Henk.

Capriole Cafe

Best Coffee Concept 2016

Het is een heel tof industrieel pand met een terras aan het water van de Fokkerhaven. Het was nu een beetje te fris om buiten te zitten, maar binnen zit je ook heerlijk. We werden enthousiast ontvangen door gastheer Giancarlo Matarazzi. Wat een vriendelijke en vrolijke man. Hij is de manager en brandt dagelijks op ambachtelijke wijze Capriole koffie.

Omdat koffie nog steeds een grote groei doormaakt is er een jury die nieuwe koffiebars en horecabedrijven beoordeelt. Er wordt daarbij gekeken naar de kwaliteit van de producten, de kennis van de barista, het concept en de uitstraling van het bedrijf. Capriole Café is door de jury samen met nog 4 andere bedrijven genomineerd voor ‘Best Coffee Concept 2016‘.

Meer dan alleen koffie

Als je van koffie houdt zit je hier dus goed. Laat ik nou niet van koffie houden, maar wel van Chai Latte. En wat zie ik op de kaart? Chai Latte! Dit is een verwarmende drank met kaneel, kardemom, gember, kruidnagel, zwarte peper en opgeschuimde melk. Er zijn nog niet veel mensen die dit drankje kennen, het staat ook niet overal op de kaart. Daarom ben ik nog meer fan van het Capriole Café! Wat heerlijk.

Als ik verder de kaart bekijk maken zij mij heel erg blij. Wat een keuze! Je kunt kiezen voor een ontbijt, zoetigheid zoals een brownie of appeltaart, ei specialiteiten. Vooral de toast avocado met gepocheerd ei is een aanrader, die heb ik genomen. Verschillende salades en sandwiches hebben ze ook.

Ik heb al stiekem gekeken bij de hoofdgerechten, hier zie ik truffelrisotto, zeebaars, eendenborst en nog veel meer lekkers staan. Ik ga zeker nog eens terug om ook het diner uit te proberen met een heerlijk glas wijn.

 

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner