De Bakkerswinkel Zoetermeer
FoodHotspots

De Bakkerswinkel in Zoetermeer

Als ik ga lunchen doe ik dit eigenlijk nooit in Zoetermeer. Dat komt omdat ik niet zo goed weet waar ik heen moet gaan. Er zijn heel veel verschillende tentjes waar je kunt lunchen, maar op de één of andere manier kies ik nooit iets in Zoetermeer. Tot vorige week, toen kwam daar verandering in. Ik ging lunchen met een vriendin en zij kwam met het idee om naar de Bakkerswinkel te gaan in de gezellige Dorpsstraat. Hartstikke leuk!

Taart, sandwiches en salades

Ik ken de Bakkerswinkel wel, ik heb er al vaker gezeten en ook wel eens een lekker taartje gehaald. De Bakkerswinkel bestaat al sinds 1981. Alle andere Bakkerswinkels in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag zijn vormgegeven naar voorbeeld van Zoetermeer. Vanaf het moment dat ik de Bakkerswinkel binnen kom sta ik kwijlend voor de vitrine die vol staat met taarten. Allemaal zien ze er verrukkelijk uit. Er is keuze tussen appeltaart, perentaart, chocoladetaart, cheesecake, carrotcake en nog veel meer. Allemaal even lekker. Eigenlijk zou ik van alle taarten een stukje willen proeven, maar dan weet ik zeker dat ik misselijk wordt.

Als je een stukje doorloopt heb je het gezellige restaurant. Door de verzameling van theepotten, schemerlampen en vitrinekasten is een huiselijke sfeer gecreëerd. Er is zelfs een grote achtertuin waar je in de zomer heerlijk op het terras kunt zitten. In het restaurant serveren ze heerlijke ontbijt en lunch arrangementen. Naast de arrangementen kun je ook kiezen voor een goed gevulde sandwich, maaltijdsalade of een stoere lunch boterham. Ik heb gekozen voor een sandwich van gerookte zalm met mosterd mayonaise en tomaat. Dit was op zuurdesembrood.

Bakkerswinkel Zoetermeer

High Tea

Naast het ontbijt en lunch serveren zij ook een high tea. Zeg nu zelf, hoe klinkt dit: Scone met jam en clotted cream, huisgemaakte taartjes, vingersandwich en een stukje quiche. Lijkt dat je wat? Ga dan voor de high tea! Er is een keuze uit zes verschillende high tea arrangementen.

Kijk voor meer informatie op de website van De Bakkerswinkel.

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner