Wim Hof Methode
Health

Master module Wim Hof Methode

Wat een belevenis..! Ik ben net terug uit Polen, waar ik de master course van de Wim Hof Methode (‘The Iceman’) heb volbracht. Op het moment dat ik dit schrijf ben ik nog niet echt geland… en ik weet ook eigenlijk niet of ik dat wel wil. I kind of really liked it up there!

De  koudetrainingen, alle mooie ervaringen, de lessen, de pieken en de dalen. Het was intens. Aftasten, op zoek, vinden, het kunnen van het maximale…Groots respect voor moeder natuur, zij is bizar mooi maar ook keihard. Zij dwingt respect af door haar oerkracht te laten zien en je deze leert te gebruiken. 

Wim Hof Methode 7

Super Ice Woman

“Heb je het koud gehad?” vraagt dochterlief. En vele anderen, waaronder mijn nichtje, vragen: “Faab je hebt het nu zeker nooit meer koud hé?” Mijn nichtje noemt mij zelfs ‘Super Ice Woman’, ze denkt dat ik het nooit meer koud heb, dat ik super powers bezit. Haha ‘Super Ice Woman’. 

Wim Hof Methode 2

Ik denk aan vroeger, aan de X-men en Storm die ik dolgraag wilde zijn/worden, als een coole X- Woman die met haar super powers weer en wind kon beheersen en beïnvloeden, door muren heen kon lopen en onzichtbaar kon zijn. Ik glimlach en moet vaststellen dat ik helaas nog steeds niet door muren heen kan lopen en dat ik het af en toe echt nog wel koud heb. Maar toch heb ik zéker wel weer iets moois bereikt!

Allemaal superhelden

Ik heb in een ijswak van een waterval gezwommen, met blote voeten in de sneeuw gewandeld en als eindprestatie heb ik in bikini een bergtop beklommen onder hele barre weersomstandigheden, met een gevoelstemperatuur van -30 graden en windsnelheden van 125 kilometer per uur. Als ik dat zo schrijf lijkt het inderdaad alsof ik een superheld ben. Het mooie is, iedereen heeft het in zich om een superheld te zijn. Ik heb het ‘knopje’ gevonden in mijzelf dat ik wanneer het nodig is aan kan zetten en wat ik dus altijd bij mij draag. Letterlijk en figuurlijk is dat natuurlijk hartstikke cool! Ook daarvoor geldt: iedereen heeft zo’n cool knopje in zich!

Ik ga al mijn ervaringen, avonturen, belevenissen van de Master course Wim Hof Methode zo spoedig mogelijk op mijn blog zetten voor jullie. Ik heb namelijk speciaal een dagboekje bijgehouden en zodra mijn laptop het weer doet (is helaas gecrasht) zal ik dit met jullie delen op Faabulous.me.

Wim Hof Methode

Wim Hof Methode

Ik ben Faab... Aka Fabiana: Sportieve onderneemster & creatieveling... About me: https://youtu.be/JuYt7wcWzN8 Making the World more fun: www.Faabulousstuff.com Mijn persoonlijke blog waar ik mijn kwetsbare en authentieke ik blootgeef: www.faabulous.me

Banner