Health

Sinterklaas workout

Het is vandaag 5 december en dat betekent: Sinterklaas! Omdat we ons natuurlijk uitgebreid tegoed doen aan kruidnoten, chocoladeletters en nog meer van dat lekkers, moeten we er wèl iets tegenover stellen. Om de balans een beetje te bewaken, zeg maar. Zodat we niet met onze volle buiken naar Kerstmis toe rollen. 😉

Dit weekend hebben velen al pakjesavond gevierd, sommige mensen doen dat vanavond nog. Hoe dan ook, als je deze kleine workout vandaag een aantal keer doet kun je vanavond alsnog gerust een extra kruidnootje eten.

Wat ga je doen:

We gaan de shuffle doen! Shuffle, shuffle, shuffle! Breng lekker je hartslag omhoog. Check het filmpje en doe mee.

Succes en veel plezier vanavond!

Liefs, Vanes

 

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner