Health

Buiten sporten bij Healthclub OpenAir

Ben jij al bekend met buiten sporten bij Healthclub OpenAir? Dit keer een blog met veel foto’s om jullie te laten zien hoe gaaf het is om buiten te sporten.

Lees gauw verder, want onderaan staat hoe jij je aan kunt melden voor niet één, maar drie gratis proeflessen, te besteden tot en met 31 januari! Een prachtige aanbieding voor als je kennis wilt maken met buiten sporten.

Healthclub OpenAir is de mooiste Healthclub van Nederland. Niet binnen in een sportschool, geen ingewikkelde fitnesstoestellen, geen moeilijke aerobics-pasjes, maar heerlijk sporten in de buitenlucht.

Healthclub OpenAir

Het hele jaar buiten!

Ieder seizoen kijk ik tijdens de trainingen vol bewondering om mij heen. Wat is het toch prachtig om buiten te zijn en tegelijk je workout te doen. We zitten nu in de herfst alhoewel het af en toe als winter aanvoelt. Als je mij een aantal jaar geleden had verteld dat ik vanaf mei 2011 iedere dag buiten training zou gaan geven had ik je voor gek verklaard. Ik was helemaal niet zo’n buitenmens. Veel te koud en veel te nat, ik kon er niet echt de positieve punten van inzien. Maar na vijf jaar iedere dag buiten trainingen te hebben gegeven wil ik niks anders meer. Ik moet er nu niet meer aan denken om in een zaal te trainen!

In Nederland hoor je mensen vaak klagen over het weer en dan vooral over de regen. Nou ik kan je vertellen het valt best mee hoe vaak het regent in Nederland. In ieder geval niet tijdens mijn trainingen. En als het regent kan dat vaak ook nog lekker zijn, omdat het zorgt voor een beetje verkoeling.

Vorige week vroor het, hebben we de -1 en -2 graden aangetikt en óók dan sporten we door! Een langere warming up is dan wel nodig voordat we aan onze workout beginnen.

Healthclub OpenAir

Iedere training maken we er weer een feestje van. In mijn les heb ik mannen en vrouwen van alle leeftijden en verschillende niveaus. We werken aan onze conditie, verleggen onze grenzen en maken heel veel plezier.

Ben jij nog niet bekend met het buiten sporten bij Healthclub OpenAir en wil jij in de maand januari starten met bootcamp, crosstraining of hardlooptraining?

Vul dan nu onderstaand formulier in en krijg in de maand januari 2017 drie gratis proeflessen bij één van onze Healthclub OpenAir locaties. De drie gratis proeflessen van deze actie kun je besteden tot en met 31 januari 2017.


Ja, ik wil graag drie gratis proeflessen!

[contact-form-7 id=”5223″ title=”Januari 2017 gratis sporten”]


 

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner