Health

De workout van deze week

Daar zijn we weer! Het is maandag en dat betekent dat we ons weer even gaan inspannen met de workout van deze week. We doen dit keer drie rondes. Zorg ervoor dat je bij het uitvoeren van alle oefeningen goed let op je techniek. Je hebt geen haast, blijf goed opletten. Dit is erg belangrijk om de kans op blessures zo klein mogelijk te maken.

De oefeningen:

  • 60 sec planken
  • 20 x dips
  • 20 x shoulder tap

Plank

Je staat op je handen en je voeten of knieën en je rug is in 1 rechte lijn met je schouders.

Dips

Je gaat zitten op een bankje en je handen wijzen naar voren. Je laat je billen langs het bankje zakken en je ellebogen gaan naar achteren. Dit is een oefening voor de triceps.

Shoulder tap

Je staat op je ellebogen en voeten en tikt om en om je schouders aan. Deze oefening is goed voor core stability.

Succes!

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner