Health

Pakjesavond workout

Pakjesavond workout

Hoor wie klopt daar kinderen, hoor wie klopt daar kinderen. Vanavond is het pakjesavond!

Ik kan me nog zo goed herinneren hoe dat vroeger ging. Oh, wat was ik zenuwachtig! Op Sinterklaasavond was ik samen met mijn papa en mama en mijn twee broertjes. Ook mijn oma was er altijd gezellig bij.

We gingen dan lekker op tijd eten. Na het eten ging de Sinterkaas muziek aan en zongen wij alle liedjes heel hard mee, in de hoop dat hij ook langs ons huis kwam. Mijn vader ging dan via de tuin naar de voordeur en bonkte heel hard op de voordeur. Elk jaar weer wist ik dat het ging gebeuren, maar bleef het toch wel heel spannend vinden. Na het bonken wist mijn moeder precies de tijd te rekken zodat mijn vader weer via de tuin naar binnen kon komen terwijl wij de voordeur hadden geopend en dol enthousiast de enorme zakken met cadeautjes naar binnen tilden. Alles eenmaal binnen gehaald mochten wij de cadeautjes uit de zakken halen en op elk cadeautje stond een naam. En hoe groter het cadeau hoe blijer we werden, tja kinderlogica…

Tijdens het uitpakken van alle cadeautjes mochten we allemaal lekkere dingen eten en drinken. Van warme chocomelk tot kruidnoten tot speculaas. Heerlijk was het! Ook kregen we altijd een chocoladeletter. Die het liefst die avond ook gelijk op ging. Ik kreeg natuurlijk altijd een V, één van mijn broertjes kreeg de W, eigenlijk vond ik dat niet eerlijk, want dan kreeg hij meer chocolade dan ik hahaha!

Vanavond gaan we weer met zijn allen Sinterklaas vieren met veel lekkers erbij. Daarom bij deze een workout voor jullie. Als je deze vandaag een aantal keer doet kun je vanavond gerust een extra kruidnootje eten.

We gaan de shuffle doen! Shuffle, shuffle, shuffle! Je brengt je hartslag omhoog. Check het filmpje en doe mee.

Succes en veel plezier vanavond!

Liefs, Vanes

 

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner