Volle Sneeuwmaan 12 maart
Bewustwording

Volle Sneeuwmaan 12 maart

Op 12 maart is het volle Sneeuwmaan. Deze volle maan wordt door Native Americans ook wel de ‘Full Worm Moon’ genoemd. De aarde begint nu zachter te worden en wormen komen weer tevoorschijn.

Het thema bij deze maan is kiemkracht

In de natuur begint nieuw leven vanuit de grond omhoog te komen. De tijd in de donkere aarde is voltooid en het nieuwe leven laat zich zien. De bomen krijgen knoppen en jonge dieren komen naar buiten. We voelen aan de temperatuur dat het minder koud wordt.

In de periode van de Sneeuwmaan kun jij gaan bedenken waar je kiemkracht aan wilt geven en wat je los gaat laten. Keuzes maken om jouw plannen de ruimte te geven. Diep in je hart weet jij al welke plannen dit zijn. Onze mogelijkheden zijn eindeloos, kies wat jij wilt bereiken deze komende periode.

Sommige zaken die ons bezig hebben gehouden, kunnen we beter loslaten zodat we onze energie kunnen richten op hetgeen we echt willen neerzetten. Staar je niet blind op dingen die nergens toe leiden, laat het los! Op die manier scheppen we ruimte voor de plannen die we echt de moeite waard vinden en die onze volle aandacht verdienen.

Het is volle maan op 12 maart 2017 om 15:54:49

Ik ben Marit. Ik ben een creatieve, vrije geest met een liefde voor communicatie: geschreven, gesproken, digitaal, op papier en vooral ook 'live'.

Banner