Zorgen maken
Bewustwording

Zorgen maken om een ander: niet doen!

Vrouwen maken zich vaak zorgen. We geven om de ander en we willen het liefst dat iedereen om ons heen gelukkig is.

Zorgen maken komt vaak voort uit liefde voor onze naasten. Echter, zorgen maken is ook: gebrek aan vertrouwen in de ander. Als je je zorgen maakt, zeg je namelijk eigenlijk dat je niet helemaal vertrouwt op dat het goed komt. Of dat de ander de juiste beslissing wel weet te maken. 

De verkeerde kant op bidden

Ook al komt je zorgen maken vaak voort uit liefde, het leidt tot het tegenovergestelde van wat je wilt. Achter zorgen maken zit vaak een sterke emotie van angst en daarmee is je zorgen maken eigenlijk als de verkeerde kant op bidden. Je aandacht is gefocust op wat je juist niet wilt.

Als je je zorgen maakt om iemand, vertrouw er dan op dat hetgeen er gebeurt, niet voor niets juist die persoon overkomt. Dat daar een reden voor is en dat die ander wel weet wat het beste is voor hem of haar. En als je het idee hebt dat je waardevolle info hebt voor die ander, ga dan in gesprek en deel die informatie. Als iemand ernstig ziek is: visualiseer dan een cirkel van helend liefdevol licht om die ander heen.

Dit zijn allemaal concrete dingen die de ander kunnen helpen, maar ga je géén zorgen maken. Want, hoe lief bedoeld dat ook is, je helpt daar jezelf én de ander niet mee en het kost bakken met energie.

Logo Suus Handtekening

 

 


>> Meer feminine power: Jezelf energetisch reinigen in 30 seconden


Suzanne Beukema-750x90

Met Feminine Power in Life, Love & Business helpt Suzanne vrouwen om zich te verbinden met hun vrouwelijke kracht en zelfverzekerder en aantrekkelijker dan ooit te gaan voor alles wat ze écht willen. Foto: © Richelle van Soest.

Banner