Broodkruimels
Bewustwording

Wil je verandering? Volg de broodkruimels

Regelmatig hoor ik van vrouwen dat ze niet weten wat ze echt willen en als ze het al weten, is het vaak zo’n enorme stap, dat ze die niet durven zetten. Al snel blijkt (bijna altijd) dat de vrouw in kwestie dondersgoed weet wat ze wel en niet wil, alleen is het pad haar nog niet helemaal duidelijk. Omdat het nog niet uitgestippeld is en daarom doet ze vaak niets. Zo zonde en zóveel spijt gaat ermee gepaard!

Volg de broodkruimels

Als jij iets anders wilt in je leven, of bijvoorbeeld een moeilijk gesprek aan moet gaan met iemand. Of misschien moet je een beslissing nemen maar je weet niet wat je moet doen. Onthoud dan: je hoeft alleen maar de broodkruimels te volgenNet als Hans en Grietje 🙂

Ga je nog niet druk maken om een gesprek dat nog niet eens staat ingepland, plan het eerst in en daarna komt de volgende stap. Als je niet blij bent op je werk, hoef je niet gelijk weg voor een droombaan, want waarschijnlijk heb je die nog niet gevonden. Begin eerst eens met een gesprek op je werk. Vertel dat je niet meer helemaal happy bent.

Broodkruimels

Als je stap voor stap de broodkruimels volgt zul je merken dat iedere volgende stap logisch volgt op elk broodkruimeltje, elke impuls waar jij naar handelt. Als ik pas zou handelen als ik het hele pad voor me zag dan was ik nooit gaan doen wat ik nu doe!

Elke ondernemer weet dit, elke moeder ook. Zeg nou zelf, als je net zwanger bent, hoef je niet na te denken over naar welke school je baby later gaat. Toch?

Stapje voor stapje. Kruimeltje voor kruimeltje. 

And the magic will happen!

Logo Suus Handtekening

 

 


>> Meer feminine power: Zorgen maken om een ander: niet doen!


Suzanne Beukema-750x90

Met Feminine Power in Life, Love & Business helpt Suzanne vrouwen om zich te verbinden met hun vrouwelijke kracht en zelfverzekerder en aantrekkelijker dan ooit te gaan voor alles wat ze écht willen. Foto: © Richelle van Soest.

Banner